De beste Schadeauto Opkoper van Belgie en Nederland – AUTOVERKOOPPLAN

Als schadeauto opkoper voor heel Nederland en Belgie hopen wij onze klanten zo veel mogelijk te helpen bij een in veel gevallen niet zo plezierig traject. Zijn ze op zoek naar een inkoper van schadeauto’s, dan
hebben ze immers enig uitzoekwerk te verrichten waarvan ze niet helemaal vrolijk worden. Een kapotte auto (of een afgekeurde auto, of een afgeschreven auto) verkopen doen de meeste mensen liever zo snel mogelijk, zonder te veel papierwerk en ander gedoe. Wij kunnen u helpen alle randzaken uit handen te nemen als u zegt: ik wil van mijn sloopauto af!

Onze Complete service inkoop schadeauto’s

Met onze schadeauto inkoop proberen we u compleet te ontzorgen, zoals dat tegenwoordig zo fraai heet. En dat wil zeggen:

  • We zijn schadeauto opkoper in het hele land ( Belgie en Nederland )
  • U kunt via ons schadeauto’s verkopen van alle merken en typen (Duits, Frans, Europees, Japans, Koreaans; dat maakt niet uit), en ongeacht de omvang van de schade
  • We helpen u met het opzeggen van verzekering en belasting van de schadeauto
  • U ontvangt meteen een vergoeding voor uw Schadeauto

Daarmee hopen we al uw vragen omtrent de schadeauto afhandeling te beantwoorden. Hieronder gaan wij verder in op onze wijze van schadeauto inkoop.

Uw Schadeauto verkopen 0031612408016

Allereerst: wat is er gebeurd dat u een schadeauto te koop heeft, dat u een opkoper van schadeauto’s zoeken moet? Is het door een ongeluk gekomen en zo ja: is de auto total loss? Of heeft de auto veel blikschade opgelopen? We gaan ervan uit dat de schade aanzienlijk is en dat het niet meer de moeite is om het voertuig te laten repareren in uw vertrouwde garage. Dan was u immers niet op zoek gegaan naar een adres voor het laten opkopen van de schadeauto. Dat betekent dat u een sloopauto heeft: een wagen waarvan de reparatiekosten de dagwaarde overschrijden. De problemen kunnen ook van meer ‘interne aard’ zijn: kapotte motor, accu stuk, versnellingsbak kapot of simpelweg ‘op gereden’: dusdanig veel kilometers gemaakt dat de auto aan het einde van zijn Latijn is. Ook als de schade minder zichtbaar is, maar wel voldoende groot dat het voertuig afgeschreven is kopen wij hem in.

Wat is een schadeauto waard

Wat is mijn schadeauto waard? Dat is een gerede vraag als er bij u thuis een schadeauto voor de deur staat. (Vrijwel) Alle voertuigen behouden enige waarde, ook als ze voor u niet meer van nut zijn. Sommige schadeauto’s komen in aanmerking voor export, bijvoorbeeld omdat reparatiekosten in bepaalde buitenlanden lager zijn dan in Nederland. Sowieso worden afgeschreven voertuigen tegenwoordig ‘gerecycled’ door de RDW-erkende demontagebedrijven waarmee wij samenwerken. Verwerkte materialen en nog werkende onderdelen zijn mogelijk herbruikbaar en vertegenwoordigen dus een bepaalde waarde. Die is afhankelijk van de omvang van de schade aan de auto, van het merk, type en bouwjaar.

Schadeauto laten ophalen in Nederland en Belgie

Wij spreken de vergoeding voor de schadeauto direct met u af als u contact opneemt; met een inschatting die is gebaseerd op de informatie die u geeft over het voertuig en over de hoeveelheid schade. U laat ons weten op welke plaats het ’t makkelijkst is om een afspraak te maken over het laten weghalen van de schadeauto en op welke dag en hoe laat het u schikt. Door onze landelijke dekking van transportbedrijven en demontagebedrijven kunnen we te allen tijde binnen 24 uur ter plaatse zijn. Dus: neem contact op via het telefoonnummer of contactformulier op deze website en de schadeauto is snel weg bij u voor de deur, zonder dat u er veel werk aan heeft gehad.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie