Schadeauto Inkoop

Elk type van elk merk kan worden aangemeld, onafhankelijk van de staat waarin de auto verkeert. Ook auto's die door schade een technisch mankement hebben opgelopen, kunnen via Autoverkoopplan.nl verkocht worden. U ontvangt het hoogste bod binnen 2 uur. Een van de grootste voordelen van Autoverkoopplan.nl is dat er geen kosten verbonden zijn aan het gebruik van de website. U kan de website eender wanneer gratis en zonder verplichtingen uitproberen.

 

Schade auto's kunnen elke dag van het jaar online aangemeld worden op Autoverkoopplan.nl. Uw schade auto heeft voor u misschien geen waarde meer, maar professionele auto opkoper Autoverkoopplan zien dat anders. Daarom is ons team van professionals bezig met het aanprijzen van uw voertuig. Binnen 2 uur u een hoogste bod op uw oude of defecte auto krijgt. Het team is ook voor u, de verkoper, elke dag, ook tijdens het weekend, telefonisch bereikbaar . Laat u verrassen door de hoge vergoedingen die voor uw voertuig betaald worden.

Welke autoschade?

Of u nu schade aan uw auto heeft door een ongeval of omdat u tegen een paaltje gereden bent, u kan altijd terecht bij Autoverkoopplan.nl. Geen auto is te zwaar beschadigd om niet verkocht te geraken. Voor onder meer volgende schadegevallen vinden wij zonder problemen een koper:

  • Lakschade
  • Schade door vandalisme
  • Een auto met een technisch mankement, zoals een gebroken distributieriem of een defecte transmissie
  • Schade door een (eenzijdig) ongeval
  • Waterschade
  • Brandschade
  • Ruitschade
  • Stormschade
  • Schade door een inbraakpoging

Traditionele auto afbraakbedrijven verwachten vaak dat u het autowrak zelf naar het bedrijf brengt, ook als uw auto niet meer kan rijden. Daar hoeft u zich bij Autoverkoopplan.nl geen zorgen meer om te maken. Het merendeel van de aangesloten autobedrijven beschikt over de mogelijkheid de auto zelf bij u thuis op te halen. Ons uitgebreide netwerk van gecertificeerde auto ophaal service werd op voorhand gescreend en wordt jaarlijks opnieuw gecontroleerd. Daardoor kunt u altijd een goed en bod op uw auto verwachten. Nadat u uw auto heeft aangemeld, binnen 2 uur een gratis en vrijblijvend. Wij zijn geen auto veiling, directe opkoper. Krijgt u een nog betere prijs voor uw auto. Autoverkoopplan.nl staat voor een gegarandeerd snelle, veilige en correcte verkoop van uw tweedehands auto.

 

Schadeauto direct verkopen voor de beste prijs

Bent u benieuwd wat uw schadeauto waard is? Meld uw auto aan op Autoverkoopplan.nl en vul de gegevens in. De auto zal getoond worden in de afgeschermde automarktplaats. U hoeft dus niet lang te wachten om erachter te komen hoeveel uw auto in zijn huidige staat waard is. U ontvangt op die manier ook veel sneller biedingen die over het algemeen een stuk hoger liggen. Het hoogste bod is gegarandeerd en wordt u doorgemaild. U weet dan wat de waarde van uw auto is. U kan de schadeauto direct en gratis voor de beste prijs verkopen. Verkopen via Autoverkoopplan.nl is niet alleen gratis, maar ook veilig. Uw contactgegevens worden op voorhand niet doorgegeven aan derden. Pas als u een bod accepteert, krijgt de koper uw gegevens.

Dankzij Autoverkoopplan.nl voorkomt u dat er vreemde figuren aan uw voordeur verschijnen. U bent er niet alleen zeker van dat u uw schadeauto kunt verkopen, maar u weet ook dat de verkoop veilig en correct afgehandeld wordt en dat u het afgesproken bedrag direct ontvangt. Bovendien staat u er niet alleen voor. Ons team van experten staat voor u klaar om u te helpen met de verkoop van uw schadeauto of om uw vragen te beantwoorden.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie