Schadeauto verkopen: snel en makkelijk!

Vergeet niet dat voertuigen die op de openbare weg staan verzekerd moeten zijn en dat hier ook gewoon wegenbelasting voor moet worden betaald. Het niet betalen van de wegenbelasting, als zeker ook het onverzekerd rijden kunnen leiden tot hoge boetes. Kom daarom snel in actie, want het is zonde om te blijven betalen wanneer u toch van uw voertuig af wilt.

Er zijn diverse manieren hoe u snel met ons in contact kunt komen.

Maak gebruik van onze e-mailservice, aangevuld met digitale foto’s, voor snelle reactie!
Stuur een mail naar het adres info@autoverkoopplan.nl, samen met foto’s van uw voertuig, en liefst ook foto’s van de kentekenbewijzen. Wij kunnen dan snel reageren met een aantrekkelijk bod op uw voertuig. Dit is een indicatief voorstel. Echter hoe gedetailleerder de foto’s hoe scherper ons aanbod is.

Schadeauto verkopen , de afhandeling

Gaat u akkoord met ons voorstel dan maken we een afspraak over het transport van uw auto. Onze buitendienst haalt de auto op de afgesproken plek bij u op. Bij de overhandiging van alle papieren ontvangt u het van ons het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. Wij nemen vervolgens uw auto mee en voor u is het dan klaar.

Bel nu de mobiele SCHADEAUTO VERKOPEN lijn op 0612408016. Hoewel we ons best doen zo goed mogelijk bereikbaar te blijven, kan voorkomen dat u ons niet direct te pakken krijgt. Maak in dat geval gebruik van onze TERUGBELSERVICE. 

Al onze medewerkers staan voor u klaar. Wilt u van uw oude auto, schade auto of autowrak af, dan is dit het moment om snel actie te ondernemen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie