Schadeauto Opkoopbedrijf: direct uw schade auto verkopen aan de opkoper

Heeft u een schade auto die u snel en veilig wilt verkopen? Wilt u tijd besparen met het plaatsen van advertenties, het reageren op lage biedingen en het ontvangen van mensen over de vloer? Verkoop uw schadeauto dan bij Autoverkoopplan! Wij hebben jarenlange ervaring in het verkopen van schadeauto’s.

Altijd een concreet marktconform bod op uw schade auto

Autoverkoopplan is altijd op zoek naar schadeauto’s of bedrijfswagens van alle merken in heel Nederland. Voor uw schadeauto bieden wij een concreet en marktconform bedrag. Wanneer u uw schadeauto bij ons wilt verkopen betalen wij direct uit. Dit doen wij cash of middels een spoedoverboeking naar uw bankrekening.

Na het verkopen van uw schade auto kunnen wij u wanneer u wenst naar huis of naar een station brengen. Tijdens de verkoop kunnen wij uw schadeauto direct laten vrijwaren van de RDW. U kunt uw schadeauto direct bij ons op de zaak verkopen, of hem laten ophalen op ieder adres in Nederland.

Verkoop uw schade auto vandaag nog!

Misschien wilt u nu al vast weten voor hoeveel u uw schadeauto kunt verkopen? Vul ons inkoopformulier in en wij doen u een vrijblijvend bod! U bent bij Autoverkoopplan in Nijkerk welkom van 09:00 tot 18:00 uur. Wij staan altijd klaar voor uw vragen of handige tips over hoe u uw schadeauto het beste kunt verkopen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie