Waarom Autoverkoopplan.nl de beste keuze is

Er zijn veel verschillende manieren waarop u uw schadeauto kunt verkopen. Zo zijn er diverse websites die gericht zijn op het plaatsen advertenties. Sommige verkoopsites, zoals Marktplaats, zijn algemeen. Anderen, zoals Autoscout richten zich enkel op schadeauto’s. Dus waarom zou u ervoor kiezen om uw auto op onze site te verkopen? Hieronder zetten we de voordelen van het schadeauto verkopen via onze site voor u op een rijtje.

Snel uw schadeauto verkopen 085-0471797

Nergens anders zult u uw schadeauto zo snel verkopen als op onze site. Als u probeert uw schadeauto via een andere site te verkopen, kan het soms wel weken duren voordat de koop eindelijk rond is.

Bij ons krijgt u gegarandeerd binnen 2 uur een bod op uw schadeauto. Ja, u leest het goed: 2 uur. Niet twee dagen, of één dag. Binnen 2 uur weet u waar u aan toe bent. Daar mag u ons aan houden.

 

Wij kopen alle type merken schadeauto’s | Eigen ophaal service en direct contant geld

Op andere sites kunt u niet alle schadeauto’s verkopen. Bij Autoverkoopplan.nl wel. Ook schade- of sloopauto’s. Bij ons verkoopt u uw auto altijd voor de beste prijs.

Gratis auto verkopen site | Auto aanmelden 100 % GRATIS EN VRIJBLIJVEND! NERGENS VAST!

Op Autoverkoopplan.nl is het aanmelden van uw schadeauto gratis. U betaalt geen aanmeldkosten, geen administratiekosten en geen verkoop fee. Vergelijk dat maar eens met andere auto verkoop sites; daar betaalt u vaak een fors bedrag om uw auto verkoop advertentie goed zichtbaar te krijgen.

Aanmelden is bovendien in een paar minuten gedaan.

Geen gepingel aan de deur

Als u uw schadeauto online verkoopt via een site bent u vaak een hele tijd bezig met allerlei berichtjes en biedingen. Maar net als u denkt dat u uw schadeauto verkocht heeft, trekt een koper zijn bod in. En als er dan een afspraak gemaakt wordt, blijkt de koper aan de deur toch net niet voldoende geld op zak te hebben. Bij Autoverkoopplan.nl heeft u geen last van dit gepingel. Wanneer wij een bod doen, dan houden wij ons er aan.

Heldere afspraken 085-0471797

We zetten alle afspraken voor u op schrift. Zo weet iedereen precies wat er is overeengekomen bij de verkoop van uw schadeauto.

Auto verkopen? Wij halen hem bij u op

Wanneer u besluit om zelf uw schadeauto te verkopen via een van de vele andere sites moet u een afspraak maken met de koper. Hiervoor moet u thuis blijven. Helaas blijkt dat mensen niet altijd komen opdagen. Of nog erger, de koper vraagt of u de auto komt brengen en blijkt op het afgesproken moment niet thuis te zijn. Bij Gratisuwautoverkopen.nl heeft u dit soort frustraties niet. Wanneer de koop gesloten is, maken we een afspraak om uw auto op te halen. En we komen ook op tijd.

Auto verkoop ter plekke geregeld

Omdat we alleen werken met erkende inkopers kunnen we alle formaliteiten ter plekke regelen. U krijgt direct het geld van uw verkochte auto en het RDW Vrijwaringsbewijs. Simpeler kan het verkopen van uw auto niet worden.

Betrouwbaar

Autoverkoopplan.nl werkt alleen met geselecteerde auto-inkopers die door de RDW erkend zijn. U hoeft dus niet bang te zijn voor vage figuren aan de deur.

Kortom: uw auto verkopen aan een betrouwbare partner, die u de beste prijs geeft en dat ook nog eens snel en simpel? Dan kiest u voor Autoverkoopplan.nl

 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie