Schadeauto inkoop

Wil je jouw schadeauto verkopen zonder gedoe,voor een goede prijs?Wij kopen alle merken auto’s en bussen in met schade, motorschade, versnellingsbak of andere defecten en komen jouw schadeauto binnen 2 uur ophalen!Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schadeauto inkoop, kunnen wij jou een marktconforme prijs bieden voor je schadeauto.

Eigen ophaaldienst

We beschikken over een eigen ophaaldienst die door heel Nederland rijd .Omdat wij erkend zijn door het Rdw kunnen we jouw schadeauto 24/7 vrijwaren op elke gewenste locatie.Bij ons krijg je direct contact met de auto inkoper,dus geen tussenpersonen zoals bij vele auto inkoop bedrijven.

Schadeauto verkopen op internet

Er zijn echter ook mogelijkheden om je schadeauto te verkopen via advertentie websites,zoals o.a marktplaats. Vooral als je geen zin hebt in gezeur aan de deur, of geen zin hebt om te wachten op mensen die toch niet komen na een bieding dan kun je contact met ons op nemen.

Wij komen je schadeauto vandaag nog ophalen. Indien mogelijk binnen 2 uur ter plaatse.Snel, simpel en veilig !

Schadeauto inkoop in jouw regio

Wij halen schadeauto’s op in elke regio en komen dus ook bij jou thuis of op elke andere locatie de auto met schade, verlopen apk , motorschade of andere defecten ophalen.

Door onze centrale ligging zijn wij in staat om een auto die kapot is binnen 2 uur op te halen.Als wij een schadeauto kopen halen wij deze gratis op,dus geen extra kosten!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie