Je sloopauto gratis opgehaald

Je bent in het bezit van een sloopauto  die je snel wilt verkopen. Je wilt niet in onderhandeling met verschillende partijen en wilt hier zorgeloos en snel vanaf. Wij kunnen je hier verder mee helpen. Auto Verkoop Plan haalt alle complete sloopauto’s  gratis op en je krijgt hiervoor direct een geldig RDW vrijwaringsbewijs en een contante vergoeding.

Direct een geldig RDW vrijwaringsbewijs voor jouw sloopauto 

Als wij een Sloopauto  gratis ophalen krijgt je van ons altijd een geldig RDW vrijwaringsbewijs. Dit houd in dat de auto direct overgedragen wordt van eigenaar. Je hebt voor je sloopauto na ontvangst van het vrijwaringsbewijs geen verplichtingen meer richting belasting en APK. Een prettig gevoel.

Verkoop vandaag nog uw auto online

Omdat wij RDW-vrijwaringsbewijzen mogen afgeven is de overschrijving van de auto dezelfde dag nog geregeld. Als u vandaag uw auto verkoopt (voor 21:00) dan zijn de formaliteiten vandaag nog geregeld. Deze afhandeling doen we persoonlijk, zodat u precies weet waar u aan toe doet. En u krijgt de marktconforme verkoopprijs ook nog eens dezelfde dag uitbetaald. En mocht dat nodig zijn, dan rijden we u ook nog even naar huis of naar het station.

Snel geld ontvangen met dé auto inkoper/opkoper Autoverkoopplan.nl

Woont u in Nederland en wilt u weten wat uw auto waard is? Of wilt u uw auto vandaag nog verkopen? Vul dan geheel vrijblijvend ons inkoopformulier in of neem contact met ons op. We geven dan heel snel een offerte. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Ook doen we u direct een bod op uw auto. Komen we tot een deal? Dan regelt Autoverkoopplan op dezelfde dag alles voor u. En u krijgt ook direct uw geld!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie