Veilig en vertrouwd uw schadeauto verkopen

Via ons kunt u veilig en vertouwt uw schadeauto verkopen omdat wij alleen maar zaken doen met gescreende en RDW erkende garagebedrijven en dealers. Hierbij worden afspraken altijd netjes nagekomen en direct uitbetaald. Ook zijn uw gegevens tijden de veiling anoniem wat betekend dat u niet lastig wordt gevallen met losse biedingen en potentiële kopers die u direct benaderen. U krijgt van ons het hoogste bod door en hoeft maar met een partij te communiceren.

 

Direct uw schade auto verkopen?

Wilt u liever direct telefonisch contact met een van onze medewerkers? Neem dan zelf telefonisch contact op via ons telefoonnummer 085 0471797. Onze medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Zij zullen telefonisch met u het een en ander doornemen. De medewerker zal bijvoorbeeld informeren naar de mankementen van uw auto. Hebt u bijvoorbeeld een kapotte motor, een lekke koppaking, een kapotte koppeling, een kapotte turbo of kapotte distributieriem of verkeert uw auto in optimale staat?

Auto met schade verkopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan ook de beste eens overeenkomen. Autoverkoopplan.nl koopt uw auto met schade en betaalt een mooie bedrag voor uw auto. Het maakt niet uit of u in een botsing betrokken bent geraakt of dat uw auto te water is geraakt. De prijs die betaalt wordt voor de auto is afhankelijk van zijn huidige staat. Overigens hoeft heftige schade aan de buitenkant geen enorme impact te hebben op de restwaarde. De schadeauto waarde hangt namelijk ook af van de conditie van de auto onderdelen in uw auto.

Bedrijfsauto met schade verkopen

Naast personenauto’s kopen wij ook uw bedrijfsauto of bedrijfswagen met schade. Afhankelijk van de staat van uw auto zullen wij vrijblijvend en kosteloos een bod uitbrengen op uw auto. U bepaalt zelf of uw akkoord gaat met het aanbod. Op die manier kunt u vandaag uw schadeauto verkopen, maar ook besluiten om tot een later moment te wachten.

Sloopauto en schadeauto inkoop

Heeft uw auto dermate veel schade opgelopen dat deze eigenlijk is verandert in een sloopauto? Dat maakt voor Autosloperij.nl weinig verschil. U kunt uw sloopauto verkopen aan ons!

Schadeauto ophalen

Autoverkoopplan.nl komt u schadeauto ophalen of wegslepen! Overal in Nederland en België halen wij uw auto gratis op. Dat betekent dat u zelf geen oprijwagen of sleepauto hoeft te regelen. Dat scheelt u weer in de portemonnee!

 

Wat wordt er onder schadeauto verstaan

Onder een schadeauto verstaan we niet alleen de schade aan de buitenkant in de vorm van krassen, deuken of een motorkap die in de kreukels zit maar ook technische gebreken waaronder motorschade, een defecte versnellingsbak of een versleten koppeling.Hoe uw auto er ook uit ziet, u krijgt altijd een goed bod voor uw schadeauto terug waarvoor u hem direct kunt verkopen

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie