Rolstoelauto verkopen aan opkoper Gezocht rolstoelbussen voor export naar Afrika

Als u, uw partner, een kennis of een familielid in een rolstoel zit, dan bent u blij met een rolstoelbus. Hierdoor kunt u uw dierbare overal mee naar toe nemen. Maar het kan zijn dat de rolstoelauto toe is aan vervanging, de APK is verlopen en zonder hoge reparatiekosten komt de rolstoelbusje hier niet doorheen, of hij is kapot en de reparatie is te prijzig, hij kan ook betrokken zijn geweest bij een ongeluk waardoor u er niet meer mee de weg op kunt. Dan kunt u er aan denken om de rolstoelbus te verkopen. Maar waar brengt u een kapotte rolstoelbus naar toe?

Krijgt u nog een vergoeding voor de rolstoelbus of moet er voor betaald worden als u hem af wilt laten voeren? Wij kunnen alle vragen voor u beantwoorden en wij kunnen u nu alvast vertellen dat wij u van dienst kunnen zijn als u uw rolstoelbus aan ons wilt verkopen. Veel van deze rolstoelbussen zijn geschikt voor de export naar Afrika i.v.m. de lange reisafstanden.

 

Wat krijgt u voor uw rolstoelbus?

Het kan een moeilijke beslissing zijn om afstand te doen van een rolstoelbus, zeker als hij u de afgelopen jaren trouw van dienst is geweest. Maar het kan zijn dat nu echt het moment is gekomen om afstand te doen, omdat hij zijn beste tijd heeft gehad. Wanneer u hier ook zeker van bent, kunt u de waarde van de rolstoelbus bij ons opvragen. Wij horen van u dan graag het type van de rolstoelbus, het bouwjaar en de schade en dan kunnen wij de waarde vaststellen. Deze krijgt u snel te horen en dan kunt u beslissen of u de rolstoelbus aan ons gaat verkopen.
 

Autoverkoopplan: snel uw bedrijfsauto verkopen

Wilt u snel uw bedrijfsauto verkopen aan een ervaren autobedrijf? Welkom bij Autoverkoopplan. Wij bieden direct geld voor uw bedrijfsauto en zoeken dagelijks naar bedrijfsauto’s van alle merken. Stop met het plaatsen van advertenties, te lage biedingen en vreemd volk over de vloer! Het verkopen van uw bedrijfsauto doet u bij Autoverkoopplan!

 

Alles geregeld bij het verkopen van uw bedrijfsauto

Bij het verkopen van uw bedrijfsauto bieden wij de keuze uit een contante betaling of via de bank. Na het verkopen van uw bedrijfsauto kunnen wij u gratis naar huis of naar een (bus)station brengen. Autoverkoopplan is tevens een erkend autobedrijf voor het vrijwaren van uw RDW. Uw bedrijfsauto kunt u dus direct bij ons verkopen, of hem laten ophalen.

Mercedes Fiat Renault Opel Toyota Nissan Mazda Ford Voyager Kangoo Doblo Berlingo Vito Sprinter Koelwagen Rolstoel Rolstoelauto Rolstoelwagen Rolstoelbus Rolstoelbusje Rolstoelvoertuig Invalidewagen Dubbel Cabine Enkele Cabine Amersfoort Utrecht AmsterdamVivaro Kangoo Trafic Transit Transporter Caddy H100 H200 Schadeauto Auto Inkoop Zwolle Auto Opkopers Amsterdam Auto Inkoop Tilburg Ede Harderwijk Eindhoven Haarlem Almere Lelystad Den Haag Groningen Nijmegen Arnhem Hengelo Helmond Deventer Zwolle Tiel Leerdam Den Bosh Limburg

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie