Wilt u een Renault Master verkopen, of een of meerdere andere bedrijfsauto’s van de hand doen uit uw wagenpark, dan staat u voor een hele klus waarop u mogelijk (waarschijnlijk) niet echt zit te wachten. Zeker als succes op voorhand misschien niet heel waarschijnlijk lijkt. Als u een afgeschreven oude Master te koop heeft bijvoorbeeld, of als u een Renault Master met schade verkopen wilt. Wij helpen ondernemers hierbij. Wij zijn niet alleen inkoper van bedrijfsauto’s, bestelbussen, pick-ups en andere voertuigen, maar nemen u daarbij tevens al het bijbehorende werk uit handen. Met één telefoontje naar 06-12408016 is uw Renault Master verkocht en heeft u verder nergens omkijken naar.

Snelle verkoop tweedehands Renault Master

In het kort doen wij het volgende voor u bij de verkoop van de tweedehands/gebruikte Renault Master:

  • We spreken met u door welke Master bus precies te koop staat; dus type, kilometers op de teller, bouwjaar, staat van de bedrijfsauto
  • We spreken direct een vergoeding voor de oude Renault Master met u af, gebaseerd op de hiervoor genoemde gegevens
  • Binnen 2 uur komen we de Renault Master ophalen, op de plaats en tijd die u uitkomt
  • U ontvangt dan direct de afgesproken vergoeding voor de tweedehands bedrijfsauto, plus een vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de autoverzekering
  • Wij zorgen voor het opzeggen van de wegenbelasting voor de auto

Bel naar 0085-0471797 en wij doen de rest!

Renault Master uitvoeringen verkopen

Uw Master bedrijfswagen kan te koop staan in verschillende uitvoeringen. Is uw Renault Master een gesloten bestelbus? Met dubbele cabine, met klepbak? Of wilt u de Renault Master pick-up verkopen; platformcabine of distribox? Beschikt uw Renault Master bus over voor- en achteraandrijving of is hij voorzien van extra laadvermogen? Er zitten tegenwoordig allerlei prachtige technische accessoires in het Renault-aanbod: draaibare achterdeuren, een raam tussen bestuurderscabine en laadruimte, een opstap naar de laadruimte, een trekhaak en meer. Daarnaast wilt u misschien een Renault Master Combi verkopen; met riante ruimte voor zowel personen als goederen. Laat ons weten welk type Renault Master bus u wilt laten verkopen op 085-0471797 en we bespreken de opties!

Renault Master verkopen met schade

Er zijn verschillende redenen voor de verkoop van bedrijfswagens. Een overname of inkrimping van het bedrijf, veranderde werkzaamheden waardoor de keuze op andere bedrijfsauto’s of bussen gevallen is of eenvoudigweg de tijd: als de Renault Master afgeschreven is. In alle genoemde gevallen zal de Renault Master in goede staat zijn, of op z’n minst in redelijke staat. Dan proberen wij daarvoor ondernemers in binnen- of buitenland te vinden die erin geïnteresseerd zijn, of particulieren. Maar het is ook mogelijk om een Renault Master met schade te verkopen (tot totaal loss aan toe). Wij hebben tevens een groot netwerk van autogarages en demontagebedrijven, alle RDW-erkend, die interesse hebben in materialen en losse onderdelen van de kapotte bedrijfsauto’s. Daardoor kunnen wij ook een vergoeding voor een Renault Master in (zeer) slechte conditie bieden, die wel afhankelijk is van de omvang van de mankementen uiteraard.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie