EENVOUDIG EN SNEL UW PICK-UP VERKOPEN MET BEHULP VAN Autoverkoopplan.NL

Mocht u in het bezit zijn van een afgeschreven, kapotte, of tweedehands pick-up? Dan begrijpen wij dat u uw pick-up zo snel mogelijk wilt verkopen. Wij zorgen ervoor dat u uw pick-up kan verkopen zo nodig binnen 2 uur. Autoverkoopplan.nl biedt u: 

Een ophaalservice door heel Nederland. Een directe contante betaling tijdens de aflevering en ook zullen wij u direct een RDW vrijwaringsbewijs overhandigen. Een gegarandeerd interessant bod op uw pick-up. 

Bent u van plan om uw pick-up te verkopen? Autoverkoopplan.nl maakt geen onderscheid in het merk en type pick-up. Daarnaast zijn wij geïnteresseerd in het kopen van voertuigen in alle condities. Of het nou om een nieuwe of oude pick-up gaat, afgekeurd of zelfs total-loss. In welke conditie het voertuig zich ook begeeft, wij zullen hem kosteloos ophalen en er een interessante prijs voor betalen. De hoogte van het bedrag is natuurlijk wel afhankelijk van het bouwjaar, type, etc. 

Uw pick-up verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Tijdens dit contact worden de volgende zaken besproken: 
 

  • We bespreken een prijs voor het voertuig.
  • U geeft aan waar en wanneer wij de pick-up moeten ophalen. Wij bieden de mogelijkheid om binnen 24 uur ter plaatse te zijn.
  • U ontvangt direct een RDW vrijwaringsbewijs en ook wordt u geld direct overhandigt bij de afhandeling.


Autoverkoopplan.nl hoopt om op deze manier uw pick-up te verkopen op een simpele manier. Doordat wij een netwerk hebben door heel Nederland kunnen we uw pick-up binnen 24 uur ophalen. Dit houdt in dat u binnen 24 uur geen last meer heeft van uw pick-up en van al het administratie en uitzoekwerk. Dit is namelijk een service die wij u graag verlenen. 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie