Oude bus verkopen

Beschikt u over een oude bus die u wilt verkopen. U bent er met weinig moeite en energie zo vanaf!
Bovendien geniet u van de vele voordelen van onze inkoopservice. U ontvangt gegarandeerd de beste service & prijs voor uw oude bus die u wilt verkopen. U ontvangt namelijk niet enkel een uitstekende vergoeding, maar profiteert ook van een snelle en goede service.

Om te beginnen kunt u contact met ons opnemen.
Daar heeft u twee opties in. U kunt uw gegevens invullen op ons contactformulier, waarna een van onze ervaren inkoopmedewerkers contact met u zal opnemen. De tweede manier is om telefonisch contact met ons op te nemen. U krijgt in dat geval direct een medewerker aan de lijn die u precies kan uitleggen hoe u uw sloop, beschadigde of oude bus snel kunt verkopen.

We praten hier bijvoorbeeld over gedateerde busjes die schade hebben geleden, door een ongeluk, een defect of (werk)bussen van een hoge leeftijd. Maar ook over voertuigen met een hoge kilometerstand of verweerde lak. Ook als de werk bus geen APK heeft kunt u deze eenvoudig aan ons verkopen. De medewerker die u aan telefoon heeft zal u een aantal vragen stellen over het voertuig.

Vragen als: Heeft uw oude bus die u wilt verkopen schade? Wat is de kilometerstand? Wat is de algemene conditie waarin het verkeerd? Naar aanleiding van uw antwoorden krijgt u een prijs van ons door. Wanneer u akkoord gaat ontvangt u dit bedrag contant voor uw werk bus. U bent natuurlijk geenszins verplicht om uw oude bus aan ons te verkopen. U mag ook bellen voor een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw voertuig.

Bent u tevreden over het bedrag dat wij u bieden? Prima, dan kunnen we de verkoop snel in gang zetten. U kiest een tijd en plaats die u uitkomt. Dit hoeft niet direct uw thuisadres te zijn, maar kan ook een een autostalling, een openbare parkeerplaats, of bij een tankstation zijn. Zodra de chauffeur van onze 24-uurs ophaaldienst uw oude bus heeft bereikt, is alles snel en gemakkelijk geregeld. U overhandigt de bijbehorende autopapieren en ontvangt ter plaatse een RDW-vrijwaringsbewijs van onze ophaaldienstmedewerker. Daarnaast overhandigt hij u het afgesproken bedrag in contanten.

Mooi meegenomen, want u heeft er direct de beschikking over. Uw oude bus verkopen kost u ongeveer maar een kwartiertje van u tijd.

Uw oude bus verkopen biedt u vele voordelen:

  • Uitstekende vergoedingen
  • Gratis waardebepaling
  • Gratis auto ophaaldienst door heel Nederland
  • 24 uur bereikbaarheid via e-mail
  • Officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Binnen 2 uur uw voertuig opgehaald
  • Direct contant geld in uw handen

Uw oude bus verkopen is eenvoudig en winstgevend via onze auto verkoop plan. Ons netwerk strektzich uit over heel Nederland. Al jaren is onze bus inkoopdienst een succes gebleken en hebben wij in heel Nederland onze contacten met auto-demontage en auto-sloperijen uitgebreid. Zodoende kunnen wij snel actie ondernemen en dus zeer snel bij u op locatie zijn! Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van de voordelen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie