Bedrijfsauto verkopen aan een betrouwbare RDW erkende bedrijfsauto opkoper

Bedrijfsauto verkopen? Zoekt u dan niet meer verder. U kunt nu zorgeloos uw bedrijfsauto aan ons verkopen. Wij zijn de inkopers van overtollige of afgekeurde bedrijfsauto’s. Wij laten deze bij u ophalen en wij handelen voor u alle bijkomende zaken af. Hierdoor bespaart u zichzelf een hoop uitzoekwerk en onze medewerkers staan graag voor u klaar. Allereerst zullen wij met u de verkoop doornemen en dan kan alles in gang worden gezet. U kunt zelf gewoon op volle kracht doorgaan en in de tussentijd maken wij al het papierwerk voor u in orde en kunt uw bedrijfsauto verkopen aan ons.

U heeft een bedrijfsauto die verkocht moet worden?

Wanneer u een bedrijfsauto heeft staan en u doet er niets meer mee, dan kan dat verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat hij is afgekeurd maar het kan ook zijn dat er teveel aan kapot is, reparatie is te duur. Geen zorgen, u kunt toch nog een nette prijs voor uw bedrijfsauto krijgen. Daarvoor kunt u nu contact opnemen met Autoverkoopplan.nl en wij staan dag en nacht voor u klaar!

Welke voordelen bieden wij u?

Als u de keuze heeft gemaakt om uw bedrijfsauto te verkopen aan Autoverkoopplan.nl, dan kunnen wij u het volgende bieden:

  • Wij zijn voor u 7 dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar!
  • U kunt zelf contact met ons opnemen via 085 0471797of u kunt het contactformulier op de website invullen met uw naam en telefoonnummer en dan nemen wij snel contact met u op.
  • Als u voor ons kiest, dan hoeft u zelf niet op zoek naar een inkoper en een transportbedrijf.
  • Wij hebben een ophaalservice voor auto met defect verkopen door heel Nederland.
  • Wij kunnen binnen 2 uur uw bedrijfsauto ophalen.
  • Uw bedrijfsauto verkopen? U krijgt de vergoeding contact uitgekeerd en u ontvangt van ons een vrijwaringsbewijs. U kunt meteen de verzekering opzeggen.
  • Wij melden uw auto af bij de wegenbelasting.

Contact opnemen voor de inkoop van uw bedrijfsauto

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over de inkoop van uw bedrijfsauto? Dan horen wij dat graag van u. Onze medewerkers staan u graag te woord. Het maakt niet uit wanneer u ons belt, wij staan altijd voor u klaar. Laat u het ons daarom weten wanneer wij u van dienst kunnen zijn!

Andere optie’s dan bedrijfsauto verkopen zijn:

  1. Heeft u een Toyota, Mazda of elk ander merk van voor bouwjaar 2002 dan kunt u voor oude auto verkopen kiezen
  2. Bespreek de waarde van uw loop of sloopauto met onze auto opkoper en laat ons een bod uitbrengen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie