Verkoop uw bedrijfswagen/bestelwagen/bestelbus met grijs kenteken

Bedrijfswagen/bestelwegen/bestelauto met grijs kenteken

Uw bestelwagen met grijs kenteken moet worden verkocht. De bestelauto is niet meer wat deze geweest is, heeft dus zijn beste tijd gehad. Het grijs kenteken op de auto wil zeggen dat het nummerbord begint met een V of een B. Aan een bestelwagen met grijs kenteken is een belastingvoordeel gekoppeld omdat deze wagens gebruikt worden in een bedrijf. Het grijs kenteken is alleen bedoeld voor de ondernemers onder ons, dus particulieren komen hier niet voor in aanmerking. De bedrijfswagen of bestelbus moet worden vervangen en u biedt deze te koop aan. Wij, van Autoverkoopplan.nl, zijn geïnteresseerd in dit soort voertuigen dus is het verstandig om bij ons een offerte aan te vragen. Autoverkoopplan.nl geeft altijd het scherpste bod en de hoogste prijs.

Offerte bestelbus

Wanneer U op een efficiënte manier uw bedrijfswagen wilt verkopen, het liefst nog dezelfde dag, bezoek dan vrijblijvend onze website en laat op een simpele manier een offerte maken. Dit kan allemaal online en kost bijna geen moeite. Binnen korte tijd krijgt u een goed bod en kunt u overgaan tot de verkoop van uw bestelauto. Ook voor de vrijwaring van het RDW bewijs kunt u bij ons terecht. Wanneer de bestelbus is verkocht wordt contant of per bank direct het geld overgemaakt en krijgt u het RDW-vrijwaringsbewijs in handen. Autoverkoopplan.nl handelt snel en veilig. Dit inkoopbedrijf heeft alleen maar voordelen ten opzichte van het zelf verkopen van een bestelauto.

Wanneer u zelf een bestelbus gaat verkopen moet u advertenties plaatsen en komen er allerlei mensen aan de deur. Autoverkoopplan.nl koopt uw bedrijfswagen op tegen een goede prijs en u heeft er geen omkijken meer naar.

Inkoop alle soorten bedrijfswagen en bestelauto

Elke bestelwagen met grijs kenteken wordt door autoverkoopplan.nl opgekocht. Wanneer de bestelbus daadwerkelijk is verkocht aan ons, komen we deze persoonlijk bij u thuis ophalen zonder bijkomende kosten. Komt u zelf de bedrijfswagen brengen dan zorgen wij ervoor dat u op onze kosten weer thuis of naar het dichtstbijzijnde station wordt gebracht. Zorgt u er in ieder geval voor dat wanneer de daadwerkelijke verkoop van de bestelwagen plaatsvindt, u de juiste papieren en spullen bij u heeft.

  • Kentekenbewijs deel II of kopie deel III
  • Voertuigenbewijs, kentekenbewijs deel 1 of 1a
  • Onderhoudsboekjes APK en NAP pas
  • En natuurlijk alle autosleutels

De verzekering van de bestelwagen dient u zelf op te zeggen. Bij ons erkende inkoopbedrijf kunt u wanneer u direct een bestelauto wilt verkopen het beste onze inkoopformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie