Opel Vivaro Inkoop

Wilt u uw Opel Vivaro verkopen? Dan zit u hier helemaal goed! Wij van East European Provider zijn al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de inkoop van deze betrouwbare bestelauto’s voor export.

Helaas gaan deze ook wel eens kapot, maar dat is voor ons geen probleem. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in de inkoop van schadeauto’s. Deze Opel bestelwagen is in Oost-Europa enorm in trek, vooral de modellen met dubbele cabine en de personenbussen.

Daarom kunnen wij u altijd een heel mooi bedrag geven voor uw Vivaro. Benieuwd hoeveel? Vul dan direct vrijblijvend het inkoopformulier in, of lees snel verder.

In Oost-Europa, waar wij veel naar exporteren, houdt men van auto’s en bedrijfswagens die betrouwbaar zijn en niet duur. De Opel Vivaro bestelbus is hier het perfecte voorbeeld van en is dan ook razend populair hier. Dit zijn de top landen waar wij de meeste Vivaro’s naar exporteren.

Vooral de personenbussen zijn de laatste jaren heel interessant om te exporteren. De uitstekende wegligging, duurzaamheid, comfort en zuinigheid maken deze wagen tot het ideale personenvervoersmiddel. Niet verwonderlijk dus dat na wat aanpassingen en kleine reparaties deze in het land van bestemming vaak ingezet worden als taxi of zelfs als lijnbus.

Opel Inkoop

Met behulp van ons speciaal ontworpen inkoopproces kunt u snel en eenvoudig uw Opel verkopen. U doorloopt simpelweg de volgende stappen om uw wagen al binnen een dag te kunnen verkopen:

  1. 1-)Vul vrijblijvend het inkoopformulier in. Vermeld zo veel mogelijk informatie over uw Vivaro. Het type, kilometerstand, bouwjaar en eventuele schade zijn voor ons erg van belang voor een goede taxatie.
  2. 2-)Onze schade-experts gaan met uw gegevens aan de gang en brengen vaak binnen 2uur een bod uit op uw busje.
  3. 3-)Bent u tevreden met dit bod? Dan maken wij direct een afspraak met u om de wagen te komen ophalen. We maken ook direct het geld over, of stoppen dit in een enveloppe en geven deze u bij de ophaal. Dit kan meestal direct of volgende dag, is helemaal gratis en gaat gepaard met alle service die u mag verwachten van een professioneel RDW-erkend bedrijf. Wij regelen de verkoopovereenkomst en het vrijwaringsbewijs en zullen ons altijd aan onze afspraken houden.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie