Wilt u een Opel Vivaro verkopen, of meerdere Opel Vivaro bedrijfswagens verkopen zelfs, dan kunnen wij u ongetwijfeld van dienst zijn. Er zijn voldoende partijen met interesse voor een tweedehands Opel Vivaro, maar de kopers ervoor effectief vinden is een kunst op zich. Of een kunst… Een zoektocht op zich is beter gezegd. Wij zorgen ervoor dat u die zoektocht achterwege kunt laten en dat u zich gewoon met uw eigen werk kunt bezig houden. Als inkoper van uw Opel vivaro nemen wij namelijk ook alle bijkomende administratieve zaken uit handen.

Inkoper Opel Vivaro

Als opkoper van oude Opels Vivaro en inkoper van bedrijfswagens, bussen, pick-ups en vrachtwagens in het algemeen zijn wij actief in heel Nederland. Daardoor kunnen wij vrijwel direct in actie komen als u een (of meerdere) Opel Vivaro te koop zet. Des gewenst kunnen wij het voertuig in kwestie binnen 24 uur al komen ophalen, op de door u aangeduide tijd en plaats. Uw voordelen hierbij zijn:

  • Gegarandeerde verkoop van uw bedrijfsauto, zonder te hoeven adverteren en op respons te wachten.
  • Snelle service door RDW-erkende bedrijven.
  • Complete afhandeling van alle papieren rompslomp.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via deze website of op 085-0471797.

Opkoper oude Opel Vivaro met schade

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw Opel Vivaro van de hand doen wilt. Is er sprake van een Opel Vivaro met schade, is het een afgekeurde bedrijfsauto of bent u toe aan een vervanging van het wagenpark en blijft u met een versleten, kapotte of total loos Opel Vivaro zitten? Ook al lijkt de oude bedrijfsauto geen waarde meer te vertegenwoordigen, toch zijn wij ook dan inkoper van de Opel Vivaro. Mogelijk is het voertuig voor export geschikt en anders bevat het nog enige waarde in de vorm van materialen en oude onderdelen. Wij werken in heel Nederland samen met sloperijen en garagebedrijven die afgeschreven bedrijfsauto’s op duurzame wijze verwerken, volgens de normen van RDW, STIBA en ARN.

Vergoeding oude Opel Vivaro

Voor u is de verkoop van de Opel Vivaro waar u van af wilt snel geregeld. Als u ons belt op 085-0471797 maken we direct een afspraak over de vergoeding. U geeft vervolgens aan waar we de Opel Vivaro laten weghalen en u ontvangt van de chauffeur van het transportbedrijf de vergoeding voor de Vivaro. U krijgt daarbij ook meteen het vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de autoverzekering en wij melden de auto af voor de belasting. Zo bent u, desnoods binnen een dag, van zowel de afgeschreven wagen als alle randzaken verlost.

Verkoop Opel Vivaro modellen

De Opel Vivaro komt in verschillende modellen. Wilt u een Opel Vivaro selection verkopen, een Opel Vivaro Edition of Sport, Dubbele Cabine, Platform Cabine of zoekt u een inkoper voor een Opel Vivaro Combi? Wij nemen in principe alle uitvoeringen van de Vivaro bedrijfswagen van u af, ongeacht (verhoogd) laadvermogen, motorvermogen en toegepaste accessoires. Als u ons laat weten welk type bestelwagen u wilt verkopen, komen we ongetwijfeld tot een passende afspraak. Bel ons voor meer informatie gerust op 085-0471797!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie