Opel verkopen?   Wat is uw auto waard?   Snel uw auto taxeren?

De meest belangrijke vraag is nu, wat is je Opel waard?  Wilt u weten wat is uw opel waard? De eerste stap om je auto snel en gemakkelijk te verkopen is het invullen van de online kenteken check hierboven. Binnen 2 uur gratis en vrijblijvend bod op uw auto.Nergens vast. % 100 Gratis en vrijblijvend.U mag dan beslissen of u de Opel verkoopt of niet. U kunt gegarandeerd de Opel verkopen voor het genoemde bod en het kost u niets! Binnen een paar uur krijg je namelijk een accurate dagwaarde van wat je auto op papier nog waard is.Na de taxatie ontvang je een bod en kun je je auto direct aan ons verkopen. Je bent echter tot niets verplicht, want het bod dat wij doen is geheel gratis en vrijblijvend. U ontvangt een vrijwaringsbewijs voor de verkoop van uw Opel en binnen paar minuten staat het bedrag op uw bankrekening. Zo eenvoudig is het om uw Opel te verkopen.

 

Opel verkopen met schade? Gezocht alle type opel's. Wij zijn landelijk actief!

Heeft uw Opel schade? Deuken, krassen, motorschade, verlopen apk,export opel ,missende onderdelen of zware beschadigingen zijn geen probleem. Ons netwerk bestaat ook uit schadespecialisten die altijd een goede prijs op Opel’s bieden. Voor hun zijn de kosten lager dan voor de particulier. De schade is dan minder duur waardoor er ook meer betaald wordt voor uw BMW. Schades beïnvloeden vaak minder de waarde dan u denkt.

De voordelen

Ervaar de volgende voordelen wanneer u uw Opel gaat verkopen bij autoverkoopplan.nl:

  1. Vul ons inkoopformulier in met alle relevante gegevens. Graag komen wij achter de staat van uw auto, het type, merk, de vraagprijs, kilometerstand en uw vraagprijs.
  2. Wanneer alle gegevens bekend zijn wordt het mogelijk om over te gaan tot de taxatie van uw wagen.
  3. Zo snel mogelijk nemen wij contact met u op wanneer uw Opel of andere wagen getaxeerd is. Wij brengen een vrijblijvend bod op uw auto uit.
  4. Kunt u zich vinden in ons bod? Dan mag u het accepteren en maken we direct een afspraak om uw wagen af te halen.
  5. De afgesproken prijs wordt aan de deur betaald. Wanneer de betaling contant of per bank is voldaan wordt de auto meegenomen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie