AUTO ZONDER APK VERKOPEN

Uw auto is afgekeurd, de APK is verlopen en u brengt de auto niet meer naar de APK-keuring of er is een andere reden waarom de auto zonder APK is gebleven. Het aanbieden van uw ongekeurde auto bij ons is geen probleem, u kunt uw auto zonder APK verkopenaan ons. U belt een van onze inkopers op 085-0471797 en bespreekt uw situatie en wensen. U geeft ons informatie over uw auto zonder APK en op basis daarvan doen wij u een reëel bod.

Een nog snellere manier is om uw auto zonder APK vrijblijvend online aan te melden. Wij hebben dan de basisgegevens van uw auto al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken. We halen auto’s op door heel Nederland, op een van te voren afgesproken datum, tijd en plaats, die u schikken.

Auto verkopen zonder APK

Ben je in het bezit van een auto waarvan de apk (bijna) is verlopen dan is dat vaak een moment om te overwegen om de auto te verkopen. Het kan zijn dat de auto wordt afgekeurd voor de apk en dat er teveel kosten aan komen om weer een nieuwe apk op de auto te krijgen. In dit geval kan je er voor kiezen om de auto te verkopen via een online taxatie. Je auto verkopen zonder apk kan gemakkelijk en snel via Autoverkoopplan.nl.

Online auto taxatie

In een paar eenvoudige stappen kan je jouw auto aanmelden. Je ontvangt dan binnen 2 uur een bieding op jouw auto, ook zonder apk. Wij halen de auto indien gewenst bij jou thuis op waardoor je niet met een afgekeurde auto zelf over de weg hoeft te rijden. Jouw auto zonder apk verkopen kan dus via Autoverkoopplan.nl.

Risico van een auto zonder APK

Houd er wel rekening mee dat je in overtreding bent als je een voertuig bezit waar geen geldige apk meer op zit. APK verlopen betekend dat je direct een boete van €130,- krijgt. Naast het feit dat je direct een boete krijgt als je APK is verlopen keert de verzekering ook niet uit als je als je schade maakt. Houd hier dus rekening mee als je auto is afgekeurd. Je auto verkopen zonder apk is dus zeker mogelijk, maar het is mogelijk verstandiger om hem eerder te verkopen

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie