Nu Direct Uw Nissan Ophalen

Wilt u vandaag nog heel eenvoudig uw oude Nissan met of zonder mankementen verkopen? Vul dan vrijblijvend ons inkoopformulier in en laat ons zo snel mogelijk contact met u opnemen. Binnen een dag hebben onze schade-experts een eerlijk en transparant bod voor u klaarliggen.

Gaat u hiermee akkoord? Dan is uw Nissan verkocht en maken wij direct het geld over. Heeft u liever cash? Dat kan ook. U krijgt het geld dan wanneer wij de auto (gratis) komen ophalen.

Opkopers Nissan

Een Nissan verkopen voor export is zoals u kunt lezen een heel goed idee. U bent dan ook zeker niet alleen wanneer u ervoor kiest om dit te doen. Iedere maand kopen en verkopen wij erg veel van dit soort auto’s. Sommige wagens gaan via de havens van Antwerpen, Hamburg of Rotterdam in een zeecontainer per schip naar Afrika. Sommige gaan per trailer of trein naar landen als Tsjechië, Polen en Oekraïne. En nog andere rijden zelf (met export kentekenplaat) naar het oosten of krijgen gewoon hier in de Benelux een nieuw leven.

Nissan Verkopen

Wilt u een Nissan verkopen? Dan bent u hier helemaal goed. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief als Nissan opkoper en kopen uw Nissan in elke staat. Ook kapotte Nissans zijn welkom bij ons en alle auto’s van dit merk kunnen rekenen op de allerhoogste prijs.

Lees snel verder over onze Nissan inkoop diensten of laat uw auto direct gratis en geheel vrijblijvend taxeren om te profiteren van:

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaalservice in heel Nederland en België
  • Ook inkoop van schadeauto’s
  • Direct geld, cash ook mogelijk
  • Meer dan 15 jaar ervaring als RDW-erkend autobedrijf
  • Snelle (binnen een dag) service zonder gedoe

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie