Nissan bus verkopen tegen de beste prijs?

Wij zijn voor export op zoek naar Nissan bussen en alle type merken!

Heeft u een Nissan bus en wilt u deze bedrijfswagen verkopen, omdat hij is afgekeurd of omdat hij zijn beste tijd heeft gehad? Gaat dit u dan geld kosten of kunt u nog geld krijgen als u denkt aan Nissan bus verkopen? Wij beantwoorden uw vragen graag, want wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u uit de zorgen bent!

Uw Nissan bus levert geld op

Als u een Nissan bus heeft, dan kunt u deze aan Bedrijfsauto Verkopen aanbieden. Misschien is uw bus wel in zodanige toestand dat u hem nauwelijks aan durft te bieden, omdat u denkt dat u er geld bij moet leggen als wij hem komen ophalen. Maakt u zich daar geen zorgen over, want er zijn altijd onderdelen uit de Nissan bus die weer opnieuw gebruikt kunnen worden. U kunt daarom uw Nissan bus verkopen aan ons voor demontage. Of u een Nissan NT heeft of een Nissan Navara, u kunt deze aan ons aanbieden. De Nissan Primastar (combi) kan u ook jarenlang plezier hebben bezorgd, maar nu is hij toe aan vervanging. U hoeft zich dan niet te bedenken, want hij is echt geld waard als u hem aan ons gaat verkopen.

Onze werkwijze

Uw Nissan kunt u aan ons verkopen en hoe gaat het dan in zijn werk?

§  U heeft contact met ons opgenomen en wij hebben u vragen gesteld over het merk, bouwjaar en de status van de bus. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de waarde bepalen.

§  Er wordt een afspraak gemaakt wanneer de bus wordt opgehaald.

§  Van de chauffeur krijgt u de vergoeding meteen contant uitbetaald.

§  U ontvangt een vrijwaringsbewijs zodat u de verzekering op kunt zeggen.

§  Uw bus wordt op een milieuvriendelijke manier verwerkt, Bedrijfsauto Verkopen werkt alleen samen met demontagebedrijven die RDW erkend zijn en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie STBIA en de ARN.

Contactmogelijkheden

Als u uw Nissan bus wilt verkopen dan kunt u altijd contact opnemen met Bedrijfsauto Verkopen. Wij zijn u 24 uur per dag en 7 dagen in de week van dienst. Als u vragen heeft kunt u meteen contact opnemen, maar ook wanneer u een afspraak wilt maken zodat wij de bus op kunnen halen, bel ons gerust op en wij bespreken de mogelijkheden met u!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie