Nissan Bedrijfsauto Inkoop

Heeft u een Nissan bus en wilt u deze bedrijfsauto verkopen omdat hij is afgekeurd of omdat hij zijn beste tijd heeft gehad? Gaat dit u dan geld kosten of kunt u nog geld krijgen als u denkt aan Nissan bus verkopen? Wij beantwoorden uw vragen graag, want wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u uit de zorgen bent!

 

Uw Nissan kunt u aan ons verkopen en hoe gaat het dan in zijn werk?

  • U heeft contact met ons opgenomen en wij hebben u vragen gesteld over het merk, bouwjaar en de status van de bus. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de waarde bepalen.
  • Er wordt een afspraak gemaakt wanneer de bus wordt opgehaald.
  • Van de chauffeur krijgt u de vergoeding meteen contant of bank uitbetaald 
  • U ontvangt een vrijwaringsbewijs zodat u de verzekering op kunt zeggen.
  • Uw bus wordt op een milieuvriendelijke manier verwerkt, Bedrijfsauto Verkopen werkt alleen samen met demontagebedrijven die RDW erkend zijn en zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ARN.

Contactmogelijkheden

Als u uw Nissan bus wilt verkopen dan kunt u altijd contact opnemen met bedrijfsauto verkopen Wij zijn u 24 uur per dag en 7 dagen in de week van dienst. Als u vragen heeft kunt u meteen contact opnemen, maar ook wanneer u een afspraak wilt maken zodat wij de bus op kunnen halen, bel ons gerust op en wij bespreken de mogelijkheden met u!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie