(Mijn) auto verkopen | Auto inkoop site

 

Mocht u uw auto willen verkopen en weet u niet goed waar u dit het beste kunt doen? Dan kunt u dit het beste bij ons doen! Wij krijgen vaak de vraag: waar kan ik (mijn) auto verkopen? Bij ons is dit erg makkelijk, wij taxeren namelijk de waarde van uw auto. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u binnen 2 uur een bod ontvangt. Mocht er uiteindelijk een deal ontstaan dan zorgen wij ervoor dat uw auto opgehaald wordt. Brengt u de auto liever zelf? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk!

 

Voordat wij uw auto kopen is het belangrijk dat u controleert of uw auto aan de voorwaarden voldoet. Wij kopen alle type merken  ( schade ) auto's en bedrijfswagen's. Wij doen niet aan het inkopen van schadeauto’s en de auto mag niet eerder gebouwd zijn dan het bouwjaar 2005. Op het moment dat de auto is ingevoerd uit het buitenland dan is een volledige onderhoudshistorie vereist waarbij de KM-stand aantoonbaar is. Als uw auto aan deze voorwaarden voldoet en niet meer dan 50.000 euro waard is, dan hebben wij een heel goed bod voor u.

 

Hier kan ik (mijn) auto verkopen!

Wij zijn al sinds 2005 bezig met de inkoop en het verkopen van auto’s. Dit zorgt ervoor dat wij een groot netwerk hebben. Het is voor ons dan ook altijd mogelijk om een mooi bod op uw voertuig te doen. Wij hebben een goede naam binnen onze branche en dit is niet voor niets. Wij communiceren namelijk erg goed met de klant en wij zijn altijd eerlijk. Dus mocht u zich afvragen: waar kan ik (mijn) auto verkopen voor een goede prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij staan namelijk voor u klaar met het beste bod.

 

Onze Voordelen:

Auto aanmelden is 100 % Gratis 

Binnen 2uur een gratis en vrijblijvend bod ( Nergens Vast )

Wij kopen alle type merken auto's en bestelauto's

Schadeauto, exportauto, defecte auto, motor schade, verlopen apk etc....

Eigen ophaal service door heel NEDERLAND ( Geen vreemde mensen aan de deur )

Direct contant geld en vrijwaringsbewijs ( ter pelekke )

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie