Het kan vanwege nieuwe bedrijfsvoering zijn, vanwege schade of vanwege slijtage dat u uw Mercedes Sprinter verkopen wilt. Wilt u uw Mercedes Sprinter van de hand doen of een andere bedrijfsauto dan staan wij u daar snel bij terzijde. Wij hebben ruime ervaring in de verkoop van tweedehands bedrijfswagens, bussen en trucks en zijn dus ook van de Mercedes Sprinter opkoper. Met onze snelle service in heel Nederland kunnen wij u veel uitzoekwerk besparen. We nemen afgekeurde, afgeschreven en overbodige bedrijfsauto’s direct over zodat u en uw medewerkers zich gewoon volledig op de eigen bedrijfsvoering kunnen richten.

Mercedes Sprinter bus te koop

Want ja, welke stappen te ondernemen voor de verkoop van een Mercedes Sprinter? Dat gaat niet vanzelf. En zeker als het om meerdere te verkopen bedrijfsbussen gaat of een Mercedes Sprinter met schade is een koper niet een, twee, drie gevonden. Het ligt voor de hand dat een drukke ondernemer zelf niet de tijd heeft om zich in de materie te verdiepen en zelf actief achter kopers aan te gaan. Daar hopen wij u dan ook van dienst te zijn. Na een enkel telefonisch contact via 06-12408016 hoeft u alleen onze chauffeur nog maar te ontvangen. Verder zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsauto verkocht wordt zonder dat u er omkijken naar heeft gehad.

Doorverkopen gebruikte Mercedes Sprinter

Wat wij doen is uw gebruikte Mercedes Sprinter doorverkopen. Aan een nieuwe gebruiker, aan een autosloperij of aan een afnemer in het buitenland. Daardoor kunnen wij u altijd een eerlijke vergoeding voor de tweedehands Mercedes Sprinter bieden. De hoogte daarvan bespreken we als u ons belt op 085-0471797 en is afhankelijk van onder andere model bedrijfsauto, bouwjaar en eventuele schade of mankementen aan de Mercedes bus.

Oude Mercedes Sprinter verkopen en laten ophalen

In een paar stappen heeft u het hele verkooptraject doorlopen:

  • Heeft u een Mercedes Sprinter te koop, bel ons dan op 085-0471797
  • We maken direct een afspraak over de vergoeding voor de oude bedrijfsauto en over waar en hoe laat we hem kunnen ophalen
  • Bij het laten ophalen van de Sprinter rekent onze chauffeur direct cash met u af
  • Wij zorgen voor de autoverzekering vrijwaring en voor het afmelden voor de belasting

Dit alles kan binnen 24 uur geregeld zijn. U heeft verder nergens omkijken naar. U kunt uw kostbare tijd gewoon in uw werk steken.

Opkoper alle modellen Mercedes Sprinter

De Mercedes Benz Sprinter bestaat in verschillende uitvoeringen. Vergeet vooral niet te vermelden om welk model het gaat in dit geval. Wilt u een Mercedes Sprinter gesloten bestelwagen verkopen (en dubbelcabine), heeft u een Mercedes Sprinter combi te koop of gaat het om het Mercedes Sprinter chassiscabine verkopen (al dan niet met open laadbak)? Het kan ook zijn dat u een tweedehands Sprinter taxi bus te koop heeft en voor alle modellen geldt dat er een veelheid aan mogelijke inrichtingsvarianten en accessoires is. Als Mercedes Sprinter inkoper maken wij daarin in ieder geval geen onderscheid. Welke bus wagen u ook heeft staan, wij nemen hem van u af als u daarom vraagt: 085-0471797.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie