Vandaag nog uw Mercedes bus verkopen? | Auto Inkoop Site

Goed prijs voor Mercedes bussen geboden t.b.v. in en verkoop.

Al een hele tijd rijdt u rond in een Mercedes bus, maar misschien wilt u een keer wat anders. De Mercedes is toe aan vervanging, hij is beschadigd, afgekeurd of hij is helemaal ‘op’. Dan wordt het tijd om aan wat nieuws te denken, maar wat doet u dan met uw Mercedes bus? Misschien wilt u deze afgekeurde bus verkopen maar vraagt u zich af of dat wel kan en wat dan de mogelijkheden zijn. Gaat het u geld kosten om de Mercedes bus te laten ophalen of krijgt u er juist geld voor? Wij geven u graag een antwoord op deze vragen.

Verschillende Mercedes bussen te koop gevraagd

Mercedes heeft de Sprinter en de Vito, de nieuwste Sprinter City is erg gewild, maar u kunt ook de Sprinter Transfer of de Mercedes Sprinter Travel op het oog hebben. Maar nu wilt u nog uw oude Mercedes bus kwijt en deze kunt u gelukkig aan ons verkopen. Wij geven er u een nette prijs voor en dan kunt u altijd op zoek gaan naar een nieuwe Mercedes Sprinter Mobility of een ander model.

Verkoop uw bus

Uw Mercedes bus kan snel verkocht worden aan Auto Verkoop Plan Bedrijfsauto Verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is:

  • Contact opnemen met Auto Verkoop Plan Bedrijfsauto Verkopen en dan wordt de waarde van de bus bepaald (afhankelijk van het type, bouwjaar en de staat van de bus)
  • Er wordt een afspraak gemaakt waar en wanneer de bus opgehaald kan worden
  • De chauffeur geeft u tijdens de afspraak het geld meteen contant
  • Het vrijwaringsbewijs wordt aan u overhandigd
  • Wij kunnen u 24 uur per dag en 7 dagen in de week van dienst zijn, ook in het weekend!

Wij horen graag van u

De Mercedes bus heeft zijn beste tijd gehad, u wilt hem verkopen aan Bedrijfsauto Verkopen. Daarvoor kunt u contact opnemen met ons via de website en daar uw naam en telefoonnummer achterlaten of u kunt meteen met ons bellen. Wij beantwoorden uw vragen graag, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wanneer u graag wilt dat uw bus snel op wordt gehaald, dan kunnen wij dat voor u regelen en binnen 24 uur is de bus bij u opgehaald, waar ook in Nederland, en heeft u de afgesproken vergoeding betaald gekregen. Geniet van deze voordelen en neem contact met Auto Verkoop Plan Bedrijfsauto Verkopen Dienst op wanneer u uw bus wilt verkopen.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie