Loop of sloopauto! Is mijn auto total loss of niet?

Een loopauto hoeft niet perse een sloopauto te zijn. Onze medewerkers van Sloopauto-Ophaaldienst.com hebben dagelijks te maken met mensen die hun kapotte auto als sloopauto willen aanbieden, terwijl het af en toe eigenlijk een loopauto betreft die ook als zodanig verkocht kan worden. Een loopauto heeft veelal economische schade. In dat geval zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van uw auto. Uw voertuig wordt dan economisch total loss verklaard door bijvoorbeeld een schade expert van uw verzekering.

Echter kan het best zo zijn dat uw kapotte auto op een verantwoorde manier door ons bedrijf gerepareerd kan worden waardoor uw auto met schade als tweedehands auto kan worden verkocht. Een sloopauto is bijna altijd een voertuig met onherstelbare schade en zal in de meeste gevallen dan ook volledig gedemonteerd worden. De bruikbare onderdelen worden gerecyceld.

Wilt u uw loop of sloopauto verkopen?

Wij bieden u altijd een eerlijke marktconforme prijs voor uw defecte auto. Wij kopen zowel regionaal als provinciaal alle schadeauto’s, kapotte bedrijfsauto’s en defecte bestelauto’s van elk merk met of zonder APK en van ieder bouwjaar in. Wij garanderen u een zorgeloze transactie en bieden u een verrassend snelle service. Als u niet zeker weet of u een loop of sloopauto heeft, vraag het onze medewerkers, wij kunnen u adviseren of u deze beter kunt inleveren. Onze experts staan u graag te woord.

Aan ons uw kapotte auto verkopen is voordelig voor u

  • Autoverkoopplan.nl biedt een snelle 24 uur gratis ophaaldienst.
  • Uw auto kan binnen 2 uur opgehaald worden op de door u aangegeven locatie en tijdstip.
  • Wanneer u uw voertuig zelf komt brengen, vergoeden wij de kosten.
  • U krijgt direct het gratis RDW vrijwaringsbewijs.
  • U ontvangt meteen het overeengekomen bedrag in contanten of desgewenst per overboeking op uw bankrekening.
  • Onze service is 7 dagen per week actief.

Een afspraak met ons is snel en makkelijk te realiseren.

Voor advies bel: 085-0471797

Wilt u liever dat wij u bellen voor een afspraak? Vul dan het online formulier in, of mail ons en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Snel uw loop of sloopauto opgehaald!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie