Kia Opkoper | Autoverkoopsite

Autoverkoopplan is niet de enige plaats waar u uw KIA kunt verkopen, maar wij zijn waarschijnlijk wel de enige opkopers van KIA die de wagen echt op waarde kunnen schatten. Zeker een KIA met mankementen verkopen voor een goede prijs is vaak lastig, maar niet bij ons!

De meeste andere particulieren en opkopers hebben namelijk niet zo’n groot netwerk als wij in Oost-Europa. Daardoor zijn zij vooral afhankelijk van de markten hier, en vooral bij een merk als KIA is dat niet ideaal. Degelijke auto’s zoals KIA worden veel meer op waarde geschat in landen waar men van degelijke auto’s houdt, zoals Polen, Georgie en Roemenië.

Wat is mijn Kia waarde met schade? | Schadeauto Verkopen?

Zeker bijvoorbeeld een Kia met kapotte motor verkopen (of een defecte transmissie, geen APK, hoe kilometerstanden, schade na een ongeval, etc.) gaat hier in de Benelux erg lastig. De reparatie van zo’n wagen zal al snel duizenden euro’s kosten, wat de auto in veel gevallen economisch total loss maakt.

In Oekraïne of Moldavië zijn zulke reparaties een stuk goedkoper.  Hoe kan dat? Niet alleen zijn er veel tweedehands onderdelen beschikbaar, ook zijn de loonkosten een stukje lager. Als gevolg hiervan kunnen auto’s met technische defecten die hier total loss worden verklaard daar soms nog duizenden euro’s opleveren!

Uw Kia Verkopen? Autoinkoopsite

Wilt u een gebruikte KIA verkopen? Doe het dan bij dé KIA inkoop specialist van de Benelux. Het maakt voor ons niet uit of uw KIA in perfecte staat verkeert of dat deze schade heeft. Motorschade, schade aan de versnellingsbak, blikschade, geen APK: alle KIA’s zijn welkom bij deze opkoper. Laat uw KIA nu gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer van:

  • Binnen enkele uren een bod
  • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
  • 100% gratis taxatie
  • Erkende opkoper sinds 2006
  • Standaard de allerhoogste prijzen voor KIA

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie