Kapotte Auto Verkopen

Heeft u een kapotte auto voor de deur staan? Bijvoorbeeld doordat na een aanrijding uw auto in een schadeauto is veranderd? Is het nodig een reparatie aan uw auto te laten doen, maar zijn de kosten van de reparatie hoger dan de waarde van de auto? Of beschouwt u uw auto om een andere reden als kapot? Als u denkt: “ik wil van mijn auto af” dan is het heel eenvoudig uw kapotte auto te verkopen. Misschien denkt u dat uw auto niets meer waard is op het moment dat deze total loss is of de reparatiekosten van uw auto hoog zijn, maar niets is minder waar. U kunt uw kapotte auto verkopen. Bij KapotteAuto.nl krijgt u altijd minimaal vijftig euro in ruil voor uw kapotte auto en kan dat in sommige gevallen zelfs oplopen tot meer dan vijftienhonderd euro. In dit artikel leggen wij u uit hoe uw kapotte auto kan verkopen.

Niets zo vervelend als een kapotte auto die voor u deur staat. Niet alleen zit u zonder vervoersmiddel, ook betaalt u wegenbelasting en verzekeringskosten voor een auto die niet rijdt. Elke dag dat een kapotte auto voor uw deur staat kost u dus geld. Zelfs als u geen benzine hoeft te betalen. Een oplossing daarvoor is uw kapotte auto verkopen. Dan hoeft u niet langer wegenbelasting te betalen en bent u ook vrijgesteld van het betalen van verzekeringsgeld. Maar ik hoor u denken: wie wil er nou een kapotte auto kopen? Het team van Autoverkoopplan.nl. In tachtig procent van de gevallen komen wij uw auto binnen 24 uur ophalen en na het overhandigen van uw autosleutels aan onze medewerkers krijgt u altijd meteen voor uw kapotte auto betaald. Zo hoeft u niet alleen geen dag langer te betalen voor uw kapotte auto, maar levert uw kapotte auto ook nog eens geld op. Hoeveel u krijgt voor de verkoop van uw kapotte auto is afhankelijk van het type auto dat u wil verkopen en de staat waarin deze zich bevindt. Grofweg kunnen we stellen dat u altijd minstens vijftig euro voor uw auto ontvangt en dat dit in sommige gevallen zelfs kan oplopen tot meer dan vijftienhonderd euro.

Auto's voor export kunnen o.a. worden geëxporteerd naar landen zoals: het Oostblok, Polen, Afrika, Roemenië, Libië, Servië en Bulgarije.

Auto Verkoop Plan heeft al jaren ervaring in het kopen van export auto's. We beschikken over een landelijke dekking en zijn een officieel erkend autobedrijf voor onder meer de afgifte van RDW vrijwaring bewijzen. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor directe, officiële vrijwaringen. De betaling van uw export auto kan contant gebeuren of via een overmaking via de bank, zoals u het zelf het liefst heeft.

Uw auto verkopen aan ons is geen enkel probleem: wij halen de export auto op op iedere locatie in Nederland. Indien u de auto bij ons komt verkopen, krijgt u van ons een ticket aangeboden naar het station van de trein of bus in de buurt. Mensen uit de buurt van Nijkerk worden gratis en voor niets door ons thuis gebracht.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie