Kapotte Auto Verkopen in Utrecht

Zoals gezegd doen wij ook de inkoop van auto’s met schade en defecten. Dit is voor ons zelfs het grootste deel van wat wij inkopen. Ruim 80% van alle auto’s die wij kopen in de Domstad en omstreken heeft wel één of ander mankement. Waarom zijn wij zo geïnteresseerd in schadeauto’s? Omdat schadeauto’s voor ons enorm veel waard zijn!

Om dit te begrijpen dient u zich te realiseren dat de waarde van een goed wordt bepaald door de vraag en het aanbod. Wanneer u in de winter ijsjes op het strand gaat verkopen, zult u niet snel rijk worden, maar wanneer u dit doet op een zomerse dag, zult u meer succes hebben.

Zo is het ook met de aankoop van schadewagens. Een schadewagen is in Utrecht niet zo veel waard. De reparatiekosten zijn namelijk vaak erg hoog in vergelijking met de waarde van de auto in goede staat. Voor een dealer of een particulier is het daarom niet interessant om de inkoop van een defecte auto te doen. Hij zal immers meer geld zijn aan de reparatie dan dat het hem oplevert!

In Oost-Europa is zo’n auto echter wél veel waard. Wij kennen erg veel garagehouders met relatief goedkope monteurs die erg goed zijn in het repareren van zwaardere defecten, zoals bijvoorbeeld motorschade. De reparatiekosten zijn hier dus veel lager, waardoor de waarde van de auto enorm stijgt.

Een defecte auto in Oost-Europa is als een ijsje op een zomerse dag in Nederland: een garantie voor succes. U heeft een kapotte auto, wij zijn inkoper van kapotte auto’s voor export naar Oost-Europa. Zullen wij zaken doen en de winst delen?

nel uw auto verkopen 085-0471797
 
Nergens anders zult u uw auto zo snel verkopen als op onze site. Als u probeert uw auto via een andere site te verkopen, kan het soms wel weken duren voordat de koop eindelijk rond is.
 
Bij ons krijgt u gegarandeerd binnen 2 uur een bod op uw auto. Ja, u leest het goed: 2 uur. Niet twee dagen, of één dag. Binnen 2 uur weet u waar u aan toe bent. Daar mag u ons aan houden.
 
Wij kopen alle auto’s
 
Op andere sites kunt u niet alle auto’s verkopen. Bij Autoverkoopplan.nl wel. Ook schade- of sloopauto’s. Bij ons verkoopt u uw auto altijd voor de beste prijs.
 
Gratis auto verkopen site
 
Op Autoverkoopplan.nl is het aanmelden van uw auto gratis. U betaalt geen aanmeldkosten, geen administratiekosten en geen verkoop fee. Vergelijk dat maar eens met andere auto verkoop sites; daar betaalt u vaak een fors bedrag om uw auto verkoop advertentie goed zichtbaar te krijgen.
 
Aanmelden is bovendien in een paar minuten gedaan.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie