Kapotte Auto Verkopen in Rotterdam

Woont u in Rotterdam of omgeving en is uw auto kapot? Via Autoverkoopplan.nl kunt u hem snel en eenvoudig verkopen. Op deze pagina nemen we alle mogelijkheden en het gehele inkoopproces onder de loep.

Wij kopen in principe alle kapotte auto’s in en ook wanneer u te maken heeft met een kapotte accu, kapotte motor, kapotte versnellingsbak, kapotte koppakking, kapotte klep of andere schade en defecten.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u het inkoopproces zo snel mogelijk starten? Lees dan snel verder.

Sloopauto opkoper

Bent u op zoek naar een ervaren sloopauto opkoper? Welkom bij Autoverkoopplan! Hier kunt u snel en efficiënt uw sloopauto laten opkopen. Bij Autoverkoopplan werken wij met een groot netwerk in heel het land. Zo kunnen wij u altijd direct van dienst zijn. Doordat wij werken met geselecteerde autobedrijven weet u zeker dat uw sloopauto correct wordt opgehaald.
Als sloopauto opkoper hebben wij interesse in alle soorten auto’s van diverse merken. Uw bedrijfsauto is ook van harte welkom! Als tegenprestatie bieden wij een directe betaling, contact of via de bank. De vrijwaring van uw sloopauto regelen wij direct op locatie. Naast sloopauto opkoper zijn wij ook een erkend bedrijf voor de afgifte van uw RDW vrijwaring.

 

Auto Te Koop Aanbieden

Wanneer u alle relevante gegevens heeft verzameld is het mogelijk uw auto te koop aan te bieden. U doet dit door ons inkoopformulier in te vullen, door ons telefonisch te benaderen of door een e-mail te sturen.

 

Taxatie Afwachten

Heeft u ons alle relevante gegevens toegestuurd? Dan is het een kwestie van tijd. Wij controleren wat uw auto waard is en brengen op basis daarvan een bod uit. Telefonisch of per e-mail benaderen wij u zo snel mogelijk om dit bod kenbaar te maken.

 

Betaling En Verkoop

Bent u het eens met ons bod? Dan accepteert u het en maken wij zo snel mogelijk een afspraak om uw auto op te halen. Wij halen uw auto overal in Nederland en België op en rekenen hier geen extra kosten voor. Uw auto wordt contant aan de deur betaald of vooraf per bank.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie