Kapotte en/of defecte auto verkopen

Een auto die niet meer kan rijden omdat deze technische problemen heeft is vaak een sta in de weg. Uiteraard kan je er voor kiezen om dit technische probleem te laten verhelpen. Als dit gemoeid gaat met veel kosten dan sta je voor de keuze, of geld betalen voor het herstel, of je auto verkopen zodat je er geen geld meer hoeft in te stoppen. Bij de laatste keuze doet zich vaak het probleem voor dat de auto niet aan een particulier kan verkopen omdat deze over het algemeen een auto wil die kan rijden en waar geen kosten aan zitten. Op voorhand wordt zo’n aangeboden auto dan door de koper afgekeurd.

Auto verkopen zonder apk

Autoverkoopplan.nl biedt uitkomst voor dit probleem. Wij kopen zowel kapotte en/of defecte auto’s en halen deze ook voor jouw op. Als de auto bij je wordt opgehaald dan ontvang je direct de vrijwaring op de mail zodat je de verzekering van de auto ook kunt opzeggen. Bij de overdracht van de auto wordt de auto ook direct aan jou betaald en laden wij vervolgens zelf de auto op onze trailer en nemen de auto mee. Je hebt er zelf dus helemaal geen omkijken aan.

Is jouw auto afgekeurd, wil deze door een technisch probleem niet meer starten of zit er veel schade aan de auto dan biedt autoverkoopplan.nl de uitkomst. Dit alles is geheel gratis, proberen kan dus altijd.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie