Je sloopauto verkopen in Ede

Je start de verkoop van jouw sloopauto in Ede eenvoudig online. Het enige wat je hoeft te doen om je sloopauto te verkopen is je kenteken in te voeren en ons enige specificaties over de auto te geven. Het is belangrijk dat je daarbij precies vermeldt welke schade de auto heeft. Van zichtbare schade ontvangen wij graag één of meerdere foto’s. Op die manier kunnen wij ons een goed beeld vormen van de nog bruikbare onderdelen van jouw auto. Als wij voldoende informatie hebben, ontvang je binnen 2 uur een bod van ons per e-mail. Vaak hebben wij meer informatie nodig en nemen we eerst telefonisch contact met je op voordat wij een bod doen.

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan we direct voor jou aan het werk. We vragen je om aanvullende gegevens zodat we alle administratieve handelingen kunnen verrichten die bij het verkopen van een sloop auto komen kijken. Wij regelen ook een geldig vrijwaringsbewijs voor je bij de RDW, jij hoeft verder niets te regelen. Er wordt op korte termijn een afspraak ingepland voor de overdracht. Je kunt de auto zelf (laten) transporteren naar onze autosloperij, maar het is handiger om gebruik te maken van onze gratis ophaalservice, dan komen we jouw sloopauto kosteloos ophalen op een locatie in Nederland of België dat jij ons verstrekt. Op het moment van overdracht ontvang jij direct het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag contant. Al met al kan de verkoop van jouw sloop auto binnen enkele dagen geregeld worden. Zo simpel kan het verkopen van je sloopauto zijn.

Kopen jullie export auto’s in Ede? | Schadeauto / Motorschade / Defecte Auto Verkopen in Ede

Wij kopen eigenlijk alle auto’s en dus kopen wij ook auto’s voor export. Auto’s die interessant zijn voor export zijn over het algemeen auto’s met een hoge tellerstand en die dus veel kilometers hebben gereden. Vaak zijn het Duitse en Japanse auto’s en meestal zijn diesel populairder dan benzines. Maar dit verschilt per export land. Je auto verkopen voor export? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Auto verkopen zonder APK? / Defecte Auto

Ik wil mijn auto verkopen maar mijn auto heeft geen APK keuring? Dit is voor ons geen probleem. Wij kopen auto's zonder APK keuring, dit is geen probleem en we halen de auto ook bij je thuis op. Geef altijd wel aan waarom de APK verlopen is, dan kunnen wij gericht een bod doen op je auto zodat je deze snel kan verkopen. Meestal hebben auto’s zonder een APK keuring een lager waarde dan een auto mét APK. Is het mogelijk om je auto te laten keuren met een nieuwe APK dan is dit verstandig om te doen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie