Je bedrijfsauto verkopen tegen een eerlijke prijs

Als je van plan bent om je bedrijfsauto te verkopen, dan zijn er veel verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Maar wat is de beste manier en hoe ben je ervan verzekerd dat je een eerlijke prijs krijgt voor je bedrijfsauto? In slechts vier eenvoudige stappen is het mogelijk om je bedrijfsauto gratis te verkopen. En dit zonder veel gedoe en voor een eerlijke prijs.

 

In de eerste stap meld je je bedrijfsauto op een eenvoudige manier aan en krijg je direct een autoverkoopplant als vast contactpersoon toegewezen. Vervolgens controleert onze autoverkoopspecialist de prestatie van je bedrijfsauto en neemt als dat nodig is contact met je op voor aanvullende informatie. Als dit gebeurd is, bieden wij je bedrijfsauto aan binnen ons professionele netwerk. Tot slot bespreken wij de ontvangen biedingen en de resultaten van het onderhandelen voordat wij de deal voor jou accepteren.

Autoverkoopplan: snel uw bedrijfsauto verkopen

Wilt u snel uw bedrijfsauto verkopen aan een ervaren autobedrijf? Welkom bij Autoverkoopplan. Wij bieden direct geld voor uw bedrijfsauto en zoeken dagelijks naar bedrijfsauto’s van alle merken. Stop met het plaatsen van advertenties, te lage biedingen en vreemd volk over de vloer! Het verkopen van uw bedrijfsauto doet u bij Autoverkoopplan!

Alles geregeld bij het verkopen van uw bedrijfsauto

Bij het verkopen van uw bedrijfsauto bieden wij de keuze uit een contante betaling of via de bank. Na het verkopen van uw bedrijfsauto kunnen wij u gratis naar huis of naar een (bus)station brengen. Autoverkoopplan is tevens een erkend autobedrijf voor het vrijwaren van uw RDW. Uw bedrijfsauto kunt u dus direct bij ons verkopen, of hem laten ophalen.

Het verkopen van uw bedrijfsauto kan bij ons de hele dag en avond. Wij zijn geopend van 09:00 tot 21:00 uur! Voor uw bedrijfsauto kunt u van ons altijd een concreet en marktconform bod verwachten. Wij maken het bedrag nog dezelfde dag naar u over of betalen desgewenst contant uit. Contante betalingen controleren wij altijd op echtheid met een gelddetector.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie