Iveco Daily bestelwagen verkopen

U wilt uw Iveco Daily verkopen. Wellicht omdat er technische mankementen aan zijn, omdat hij is afgekeurd bij de APK, omdat er schade aan de bus is, omdat hij wordt vervangen of omdat de Daily is afgeschreven in de boekhouding. U kunt de Iveco Daily verkopen en wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Autoverkoopplan koopt bedrijfswagen's

Wij kopen niet alleen particuliere auto’s en personenwagens, maar ook bedrijfsvoertuigen. We hebben interesse in alle merken en modellen bedrijfswagens, dus ook in uw Iveco Daily. We ontzorgen u, omdat u niet hoeft te adverteren met de wagen, en deze ook niet hoeft te vervoeren. Het transport regelen wij op een datum, tijd en plaats die u passen. U ontvangt een nette vergoeding voor uw auto, meteen bij de verkoop en tegelijk met het RDW-vrijwaringsbewijs.

Elke type Daily kan worden verkocht

Of u een Daily heeft met enkele of dubbele cabine, een gesloten uitvoering, een hoge of lange bus, met inbouw of zonder, wij hebben interesse. Omdat we voor elk type Iveco Daily in goede tot redelijke staat een afnemer kunnen vinden. Voor bussen die aan het einde van hun levensduur zijn hebben we contacten met erkende auto sloop bedrijven die de wagen duurzaam ontmantelen en de onderdelen recyclen.
Ook andere merken en types bedrijfsvoertuigen hebben onze interesse. Wanneer u van een bestelauto, bestelbus, pick-up, kipper of vrachtwagen af wilt, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Geen advertentie, geen geregel, toch uw Iveco Daily verkopen

Al onze klanten vinden het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw Daily aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen op bij u, we betalen direct en u ontvangt ook ter plekke de het RDW-vrijwaringsbewijs. Dan wordt de wegenbelasting meteen stopgezet en hoef u zelf alleen nog de verzekering van de Iveco bus op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

De vergoeding voor uw Iveco Daily

De hoogte van het bedrag dat we voor uw Iveco Daily kunnen geven hangt af van de staat van het voertuig. Maar zelfs als deze oud en versleten is, kunt u er nog een vergoeding voor krijgen. Zodra u contact met ons opneemt over uw Daily kunnen we u meer vertellen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsauto.

Uw Iveco Daily verkopen met één telefoontje

Dus wacht niet langer, maar vindt een koper voor uw Daily met één telefoontje naar 085-0471797 of 06-12408016. U kunt ook het online formulier gebruiken en eventueel foto’s meesturen. Dit laatste kan ook via whatsapp op 06-12408016

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie