Iveco Inkoop

Het laatste waar u op zit te wachten is een heel gedoe bij het verkopen van uw oude bedrijfsauto’s. Dat begrijpen wij en daarom stellen wij alles in het werk om de verkoop voor u zo snel en simpel mogelijk te maken. De verkoop van een Iveco gaat bij ons in drie simpele stappen: laten taxeren, het bod accepteren en de wagen laten ophalen.

Stap 1: Gratis en vrijblijvende taxatie

Voordat u uw Daily verkoopt, wilt u natuurlijk weten hoeveel deze waard is, en of onze prijzen ook daadwerkelijk zo hoog zijn als dat wij zelf beweren. U komt vrijwel direct achter de waarde door de bedrijfsauto vrijblijvend aan te melden voor de gratis taxatie. Vul hiervoor het formulier in en de rest gaat vanzelf. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een bod in uw mailbox. Dit is overigens ook echt het bedrag dat u zult krijgen voor uw oude bestelbus, en niet slechts een lokkertje. Daar mag u ons op vastpinnen!

Stap 2: Het bod accepteren

Door simpelweg ons mailtje met het bod te beantwoorden met ‘akkoord’ kunt u het bod accepteren en is uw oude vrachtwagen-busje verkocht. Wij zullen dan zorgen dat u zo snel mogelijk het geld krijgt en we maken een afspraak voor de ophaalservice. Vertel ons wanneer u tijd heeft en waar in Nederland of België we uw oude Iveco mogen komen ophalen. Als u wilt kan dit al de volgende dag.

Stap 3: De gratis ophaaldienst

Op de afgesproken dag zorgen wij dat we op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plek zijn met onze oplegger. Daar laden wij uw oude vrachtauto op, maar natuurlijk niet voordat we alles goed hebben geregeld. Zo krijgt u uw geld (mocht u dit nog niet hebben gehad) en wij regelen als RDW erkende autohandelaar de overschrijving, de eventuele vrijwaring (voor NL en de koopovereenkomst. Het maakt voor ons niet uit of de bestelwagen privébezit is of als bedrijfseigendom staat aangeschreven. In beide gevallen kunnen wij alles regelen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie