Wat is de dagwaarde van mijn auto?

De dagwaarde van een auto is het bedrag wat de auto op dat moment waard is. De dagwaarde is afhankelijk van een aantal factoren, zoals leeftijd, accessoires en kilometerstand.

Benieuwd naar de dagwaarde van jouw auto? Independer kan eenvoudig een indicatie van de dagwaarde berekenen van jouw auto. Vul daarvoor alleen even hieronder je kenteken in. Op basis daarvan kan Independer een indicatie van jouw dagwaarde berekenen. We kunnen je vervolgens ook direct laten zien wat het kost om je auto te verzekeren.

WAT IS MIJN AUTO WAARD?

De waarde van een auto is gebaseerd op de RDW voertuiggegevens, de huidige tellerstand van het voertuig volgens de NAP Check, het vorige aantal en soort eigenaren en het schadeverleden van de auto. Daarnaast hebben het merk, model en de uitvoering invloed op de dagwaarde. De dagwaarde van de auto is het bedrag dat je krijgt als je jouw auto gaat verkopen.

WAT IS DE DAGWAARDE VAN MIJN AUTO?

De dagwaarde van je auto is de waarde zoals de verzekering deze inschat. Dit is een indicatief bedrag waarvoor jij, volgens de verzekeraar, een vergelijkbare auto kunt kopen. Toch leert de praktijk dat de dagwaarde die de verzekeraar hanteert over het algemeen lager is dan het bedrag wat jij voor een vergelijkbare auto moet betalen.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie