Zelf uw auto verkopen

Als u zelf uw auto wilt verkopen, kunt u ook gebruik maken van de diensten van Auto Verkoop Plan. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw auto inruilen. De autowaarde die wij bepalen kan bijvoorbeeld hoger uitvallen dan de nieuwe auto die u graag wilt kopen. Zo krijgt u geld toe bij uw nieuwe auto!

Uw auto verkopen – Online taxatie

Uw auto online verkopen is in een aantal stappen snel geregeld. U begint met het invullen van de gegevens van uw auto in het formulier hieronder. U voegt enkele foto’s bij en drukt op de knop ‘Mijn auto verkopen’. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende taxatie. We maken een afspraak als u dat wenst en betalen u direct de beste prijs voor uw auto. We halen de auto binnen 24 uur op en vrijwaren direct.

 

Voordelen van Auto Verkoop Plan

Als u uw auto zelf wilt verkopen, heeft u een meldingsplicht van grote en kleine gebreken. Meldt u deze niet dan kan uw koper de koop rechtsgeldig ongedaan maken. Onze taxateurs daarentegen kunnen uw auto in zijn geheel controleren op gebreken. U komt dus niet voor een onverwachte verrassing te staan.

Wanneer u ons online autotaxatie formulier invult, zullen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt vervolgens zelf uw auto met een gerust hart verkopen.

 

AutoVerkoop Plan biedt u kortom:

·         De beste prijs voor uw auto

·         Eigen ophaal- en retourdienst door heel Nederland

·         RDW Vrijwaring

·         Gratis Taxatie

·         Contante betaling bij levering

·         Telefonische óf online taxatie

·         Een team van erkende taxateurs staat tot uw beschikking.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie