Auto Met Motor Schade Verkopen

Veel mensen kiezen ervoor om een auto met motorschade te verkopen. Motorschade is een van de duurste reparaties waarmee je te maken kunt krijgen. Motorschade kan namelijk in de duizenden euro’s lopen. Een motor bestaat namelijk uit honderden bewegende onderdelen die diep verborgen zitten in het motorblok. Het vervangen van de onderdelen kost veel tijd omdat de motor uit elkaar gehaald moet worden. Niet alleen de onderdelen kosten geld, maar ook de tijd.

Onderzoek is duur!

Omdat het motorblok honderden onderdelen bevat kan een garagist niet vertellen wat er precies kapot is zonder het motorblok te openen en te onderzoeken. Het motorblok moet uit elkaar gehaald worden en worden geïnspecteerd om de juiste diagnose te kunnen stellen. Het onderzoek alleen al kan honderden euro’s kosten. Daarbij zijn dan nog geen onderdelen vervangen. Het vervangen van de kapotte onderdelen is ook zeer duur. Men krijgt vooraf slechts een schatting te horen van de kosten van herstel waarbij de garagist benadrukt dat het in een enkel geval ook duurder kan uitpakken. 

Een auto verkopen met motorschade is iets waar veel mensen voor kiezen vanwege de hoge kosten.

Een auto verkopen met een kapot motorblok is vaak niet eenvoudig. De wagen naar een garagist krijgen is tevens ook niet eenvoudig, want wanneer de wagen niet meer rijdt. De wagen adverteren met een zoekertje levert in 95% van de gevallen geen succes op omdat particulieren geen interesse hebben in een kapotte auto. De auto verkopen met defect kun je het beste doen via een gespecialiseerde autoveiling zoals die van ons! Zo verkoop je de auto aan de beste prijs en binnen 1 dag tijd. Bovendien is de ophaling gratis wat wel zo gemakkelijk is bij een wagen met een defecte motor.

 

Voodeleden Van Auto Verkoop Plan:

 

-Auto Aanmelden 100 % Gratis En Vrijblijvend

-Nergens Vast

-Eigen Ophaal Serice / Geen Tussen Persoon

-Binnen2 Uur Een Bod!

- Rdw Erken Auto Inkoop Site

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie