Ik wil mijn auto verkopen

Er kunnen natuurlijk meerdere redenen zijn dat je je auto wilt verkopen. Zoals een andere auto, gezinsuitbreiding of misschien ga je wel dichter bij huis werken. Er zijn verschillende manieren waarop je dit aan kunt pakken. Je auto op een 2e hands site zetten is natuurlijk een optie echter is het nadeel hiervan dat vooraf niet weet met wie je in zee gaat. De meeste mensen zitten er niet op te wachten om vreemde mensen aan de deur te krijgen waarvan je nooit zeker weet ze wel daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Dergelijke frustraties komen bij het verkopen van je auto via zo’n website helaas maar al te vaak voor. Wij van Autoverkoopplan.nl begrijpen die frustratie en bieden hierin DE oplossing. Bij ons verkoop je je auto direct aan de bron, zonder tussenkomst van een veiligssite of bemiddelingsbureau. Door simpelweg je kenteken en een aantal gegevens in te vullen ontvang je vandaag nog van ons op jouw auto en hoef je niet meer thuis te gaan zitten wachten op mensen die misschien wel, misschien niet op komen dagen.

Gemakkelijk uw auto verkopen

Autoverkoopplan.nl bied de oplossing zodat je op een eenvoudige en vertrouwde methode je auto kan verkopen, zonder alle vervelende bijkomstigheden waar je niet op zit te wachten. Probeer het nu zelf en vul uw kenteken in!

Wat heeft Auto Verkoop Plan van mij nodig?

Wilt u uw auto verkopen via autoverkoopplan.nl. Wij hebben alleen de informatie nodig op het inkoopformulier, de autosleutels en een aantal documenten.

 • Overschrijvingsbewijs (kentekenbewijs deel II of kopie deel III).
 • Voertuigbewijs (kentekenbewijs deel 1 of 1a).
 • Onderhoudsboekjes (apk-papieren, NAP pas en autoboekjes).
 • Alle autosleutels.

Ik wil een beschadigde of een defecte auto verkopen

U kunt alle auto’s verkopen via autoverkoopplan.nl. Ook op beschadigde een defecte auto’s bieden wij een marktconforme prijs. Wilt u een auto verkopen waarvan de APK al verlopen is? Ook dat is geen enkel probleem. U hoeft alleen maar op het inkoopformulier aan te geven waar de schade of het defect zit. Als de schade aan de buitenkant van de auto zit kunt u ook een foto meesturen.

De voordelen

Een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk als via Auto Verkoop Plan. De belangrijkste voordelen op een rijtje.

 • Vandaag nog simpel en snel uw auto verkopen
 • Geen vreemde mensen aan de deur met lage biedingen
 • U ontvangt binnen twee uur een marktconform bod op uw auto
 • U ontvangt vandaag nog uw geld en een officieel vrijwaringsbewijs
 • Auto Verkoop Plan is een door de RDW erkend auto inkoopbedrijf
 • Een betrouwbare partij; meer dan 10000 mensen gingen u voor
 • Uw auto verkopen via Auto Verkoop Plan is geheel gratis. Er zijn geen bijkomende kosten.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie