Wat is mijn hyundai waard?

Er zijn veel plaatsen waar u een Hyundai kunt verkopen,  maar u zult niet zo snel opkopers van Hyundai vinden die de auto echt op waarde kunnen schatten. Een Hyundai met mankementen verkopen voor een goede prijs zal daarom niet altijd even gemakkelijk zijn.

De meeste particulieren en opkopers beschikken namelijk niet over het grote netwerk aan schade opkopers zoals wij dat doen. Een Hyundai met kapotte motor verkopen wij bijvoorbeeld heel gemakkelijk in Polen of Oekraïne, omdat er daar veel goedkope onderdelen beschikbaar zijn.

Vanwege de lage reparatiekosten is men bereid erg hoge bedragen te bieden voor kapotte Hyundai’s en daar profiteert u van! In onderstaande tabel hebben wij dit schematisch weergegeven.

 

Meld je aan voor je Hyundai verkoop

Je Hyundai verkopen begint bij ons met het aanmelden van je auto. Je kunt dit doen door het kenteken in te vullen, maar het weten van het merk en model is ook voldoende. Als je kiest voor het merk en model, vul je ook het bouwjaar en de brandstof in. Heb je dit gedaan? Dan ga je door naar de volgende stap. Hier vul je de kilometerstand in, de carrosserie, de versnelling en de kleur in. Vervolgens geef je je telefoonnummer en e-mailadres op. Mochten wij nog vragen hebben over je aanmelding dan kunnen we je bereiken. Het e-mailadres gebruiken wij om jou binnen 2 uur het hoogste bod te sturen. Als je dit proces helemaal doorlopen hebt ben je er klaar voor om jouw Hyundai te verkopen. Wanneer je de gegevens die je in moet vullen van tevoren al verzameld duurt het aanmelden van jouw Hyundai niet langer dan een aantal minuten. Daarna nemen wij het stokje van je over en hoef jij niets te doen. Totdat je de e-mail met het vrijblijvende hoogste bod bij je binnenkomt. Dan heb je 24 uur de tijd om de keuze te maken of je hier wel of niet akkoord mee gaat.

Akkoord met jouw Hyundai verkoop

Ben jij tevreden over het hoogste bod dat bij jou in je mailbox is verschenen? Dan is het een simpele kwestie om dit bod te accepteren. Vervolgens maak je een afspraak met ons om de verkoop af te ronden. Er worden dan afspraken met je gemaakt over hoe jij de betaling graag wilt ontvangen. Je kunt hierbij kiezen uit een contante betaling en een directe overboeking. In beide gevallen heb je het geld snel in je bezit en is je Hyundai verkopen succesvol afgerond. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je de RDW vrijwaring krijgt. Hier hoef jij je dus allemaal geen zorgen om te maken. Wil jij snel je Hyundai verkopen? Meld de auto dan vandaag nog aan!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie