Hyundai Getz

Hyundai Getz, een prima auto

Met de Hyundai Getz produceerde de autofabrikant Hyundai van 2002 tot 2011 een zeer goede veelzijdige stadsauto. In 2006 kreeg het model een facelift waarbij het front iets veranderd werd, net als de lichtunits en er werd een centraal geplaatste mistlamp achterop de auto geplaatst. Ook het interieur kreeg een upgrade. Er werden nieuwe kleuren toegevoegd en enkele ergonomische elementen kregen een aanpassing. In 2008 werd de opvolger van de Hyundai Getz al geïntroduceerd: de Hyundai i20. De Hyundai Getz bleef echter tot 2011 in productie als prijskraker. De Hyundai i20 is qua design bijna niet te herkennen als de opvolger van de Hyundai Getz. Het blijven echter allebei twee prachtige auto’s. De Hyundai Getz wordt vaak vergeleken met bijvoorbeeld de Volkswagen Polo en de Ford Fiesta.  

Wij helpen je jouw Hyundai Getz verkopen

Je bent waarschijnlijk met een goede reden op deze  website terecht gekomen: jij wil jouw Hyundai Getz verkopen. Het liefst zo snel mogelijk en natuurlijk voor een goede prijs. En dat is precies waar wij jou mee gaan helpen. Als jij de volgende gegevens bij de hand hebt, ben je er al helemaal klaar voor: je kenteken en natuurlijk de staat van de auto. Vergeet daarbij bijvoorbeeld de kilometerstand niet. Het is handig om deze van tevoren dus te noteren en dan in een keer je auto aan te melden. Dit kost dan slechts een paar minuten van je tijd. Wij zorgen er daarna voor dat jouw Hyundai  Hebben zij interesse om de wagen van je over te nemen? Dan brengen ze een bod uit. Na 2 uur mailen wij jou met het hoogste bod dat is uitgebracht. Dit bod is vrijblijvend en je krijgt 2 uur de tijd om de keuze te maken of je hiermee akkoord gaat of niet. Ben je er tevreden over? Dan is het tijd voor de volgende stap!  

De verkoop van de Hyundai Getz afronden

Met het accepteren van het hoogste bod dat is uitgebracht op jouw Hyundai Getz hoef je nog maar een ding te doen om de verkoop af te ronden en dat is een afspraak maken met de dealer. Tijdens deze afspraak wordt de auto nagekeken. Is alles in orde? Dan krijg jij het beloofde bedrag contant of per spoed overboeking naar jouw rekening overgemaakt. Ook krijg jij de RDW vrijwaring, zodat je niet langer belasting hoeft te betalen over de auto. Hierna is jouw Hyundai Getz verkocht en kun je iets leuks gaan doen van het geld dat je zojuist gekregen hebt. Heb jij al een nieuwe auto op het oog of ga je iets heel anders met het geld doen? Wij bij de Autoverkoopplan.nl zijn er in ieder geval zeer blij mee dat jij met succes je auto verkocht hebt en dat we je daarbij hebben kunnen helpen!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie