Hyundai bus verkopen binnen 2 uur | Auto Inkoop Site

Gezocht Hyundai bussen voor tweedehands handel en export naar buitenland

Jarenlang heeft u plezier gehad van uw Hyundai bus, maar nu wordt het tijd om hem te vervangen. Hij heeft zijn beste tijd gehad, hij is beschadigd, misschien ook wel afgekeurd of u voelt zich niet meer veilig wanneer u met de bestelauto op pad gaat. Wanneer u dagelijks met deze Hyundai bestelauto gaat werken en u moet zich iedere dag afvragen of hij zal starten, wordt het tijd voor wat anders. Maar waar blijft u met de Hyundai bus? Kost het afvoeren van de Hyundai bestelauto u geld? Kunt u nog geld krijgen voor uw bus als u deze gaat verkopen of wat zijn de mogelijkheden? Sowiesom zoeken wij ook voor export Hyundai bussen te koop gevraagd. Wij geven u graag antwoord op deze en andere vragen.

Uw Hyundai bestelauto is geld waard

Het eerste, voor u niet onbelangrijk om te weten, is dat de Hyundai bus u geld op kan leveren. Bij de Hyundai bus kunt u bijvoorbeeld denken aan de Hyundai H100 H200 H300 Voor u is het belangrijk dat de afgeschreven bus wordt afgevoerd, daar kunnen wij voor zorgen.

De werkwijze

U wilt uw Hyundai bus verkopen, maar u bent benieuwd hoe het in zijn werk gaat. Als u contact met ons op heeft genomen, dan gaat het allemaal vanzelf:

  • Wij zullen u een paar vragen stellen over het type, het bouwjaar en de staat van de bus zodat wij de waarde kunnen bepalen.
  • Er wordt een afspraak met u gemaakt over wanneer de bus opgehaald kan worden en waar wij hem op kunnen halen. Dit kan in heel Nederland zijn, waar u maar wilt.
  • Het afgesproken bedrag wordt u meteen contant uitbetaald wanneer wij de bus op komen halen.
  • Het vrijwaringsbewijs wordt meteen aan u overhandigd wanneer wij de bus van u overnemen.
  • Er wordt samengewerkt met demontagebedrijven die  Rdw erkend zijn en die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie STIBA en ARN. Daarom heeft u ook de zekerheid dat uw bus op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Meer informatie | Auto Inkoop Site

Helaas is het tijd om afstand te nemen van uw Hyundai bestelauto, hij is echt ‘op’ en daarom kunt u daarvoor rechtstreeks contact opnemen met Bestelauto Verkopen wanneer u maar wilt. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor u. Wij halen uw bus ook op in het weekend, waar en wanneer u maar wilt. Neemt u daarom contact met ons op wanneer u vragen heeft of wanneer u een afspraak wilt maken om uw Hyundai bestelauto te verkopen.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie