Motor kapot maar verder een prima auto ?

Verkoop je een auto met een kapotte motor of laat je hem maken? Over die vraag denk je eigenlijk nooit na, totdat het je opeens gebeurt. Dan zijn de rapen gaar! Goede raad is dan duur. Wat is wijsheid? Ik hoor je denken: “Het was altijd een prima auto, hij ziet er ook nog steeds uitstekend uit. Eigenlijk heb ik er nog nooit echt pech me gehad” Tegelijkertijd denk je: “Hoe hoog is de rekening van de reparatie wel niet? Als ik dit heb laten maken, hoe lang duurt het dan voordat de volgende reparatie er weer aankomt? Nu is het een kapotte waterpomp, zo direct is het en kapotte versnellingsbak. Als je eenmaal kosten krijgt, dan blijf je kosten houden” Je wist al dat je binnenkort aan nieuwe banden toe was en ook dat het al weer lang geleden is dat je de achterste uitlaatdemper hebt laten vervangen. Wordt het niet tijd om de auto te verkopen?

Wij kopen auto’s met motor problemen!

Verkopen van een auto met een kapotte motor? Is dat niet moeilijk en betekent dat niet dat je er eigenlijk helemaal niets meer voor terug krijgt, althans heel weinig? Het antwoord op de die vraag is: nee, dat is helemaal niet moeilijk. Bij “autoverkoopplan” ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij zorgen er niet alleen voor dat echte autowrakken op een milieuverantwoordelijke manier worden vernietigd, maar is bij uitstek ook de partner als je bovengenoemd probleem hebt. Want natuurlijk is die auto van jou best nog veel geld waard. Een particulier zal er niet snel aan beginnen om een auto te kopen met een kapotte motor: het risico van een miskoop is veel te groot. Voor “autoverkoopplan” als professional in deze wereld ligt dat heel anders. Wij weten wat zo’n auto echt nog waard is omdat wij niet kijken naar wat er kapot is aan uw auto, maar wij kijken juist naar die onderdelen die nog wel goed zijn en functioneren en dat is heel veer meer dan uw kapotte dynamo of kapotte distributieriem. Daarom kunnen wij u ook een relatief hoog bedrag bieden voor uw kapotte auto.

Hoeveel is mijn kapotte auto nog waard!

Natuurlijk moet u ook realistisch zijn. De nieuwprijs zult u er natuurlijk niet voor krijgen. Maar dat uw auto best nog wel veel geld waard is staat als een paal boven water. Zeker wanneer uw auto slecht enkele jaren oud is. Als u contact opneemt met “onze inkopers” dat zult u zien dat goede raad helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Bij ons levert die goede raad u zelfs geld op !

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie