Handelsprijs auto's

Auto's die voor de handelsprijs worden gekocht of verkocht staan vaak onderaan de ranglijst. Ze leveren niet al teveel meer op en van garantie is vaak geen sprake. Aanbieden voor de export of wachten op een potentiële koper? Bij autoverkoopplan.nl kopen we deze auto's maar al te graag in. Vul de taxatietool in om te kijken wat de dagwaarde voor jouw auto in en plan vervolgens een afspraak in om de auto te laten taxeren. Bij de taxatie doen we een bod op je auto en kun je hem meteen verkopen, voor een beter bedrag dan de meeneemprijs bij de dealer.

 

Opel Corsa

De Opel Corsa. Een geliefd en gewilde auto, gekenmerkt door het uithoudingsvermogen op de lange termijn, we kennen tenslotte allemaal wel iemand die er eentje reed totdat de auto of de bestuurder het opgaf. Niet alleen is de wagen populair bij studenten en senioren, de auto past bij iedereen die op zoek is naar een betrouwbare Duitse  auto die nog jarenlang meegaat. Het is namelijk niet voor niets dat je ze nog steeds zoveel ziet rijden! De diversiteit in de verschillende modellen en uitvoeringen maken dat er altijd een Corsa voor jou bij zit. Maar helaas, aan alles komt een einde, zo ook aan jouw tijd met jouw Corsa. Wellicht ben je op zoek naar een nieuwe, dan kun je je oude bij ons verkopen en meteen verder zoeken!

Benieuwd naar de handelsprijs voor jouw auto? Vul je kenteken in bij onze taxatietool en ontvang direct de dagwaarde!

In een paar stappen uw auto verkopen

Uw auto verkopen gaat heel makkelijk in een paar stappen.

  1. U meldt uw auto bij ons aan door middel van uw kenteken.
  2. Binnen twee uur ontvangt u van ons vrijblijvend het hoogste bod op uw auto. Dat kan zowel telefonisch als per mail.
  3. Als u hiermee akkoord gaat kunnen we de auto bij u ophalen, waarna u het bedrag contant van ons ontvangt. Daarnaast ontvangt u ook direct uw vrijwaringsbewijs. Zo verkoopt u makkelijk en zonder gedoe uw auto.

 

U ziet het; zo makkelijk kan het auto verkopen tegenwoordig zijn. Neem de proef op de som en vraag een gratis offerte aan. Dan weet u binnen twee uur wat u voor uw auto kunt krijgen.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie