Zonder rompslomp uw bedrijfsauto verkopen?

Uw bedrijfsauto verkopen, snel en zonder te veel gedoe. Dat kan. Wij zijn inkopers van overtollige of afgekeurde bedrijfsauto’s, laten ze ophalen en we handelen alle bijkomende zaken voor u af bovendien. Dat bespaart u zelf of een medewerker een hoop uitzoekwerk en geregel. Wij nemen u de verkoop van de bedrijfsauto en bijbehorende rompslomp uit handen, waardoor uw onderneming gewoon op volle kracht door kan draaien.

Complete afhandeling verkoop bedrijfswagen

Er zijn verschillende redenen om een bedrijfsauto te verkopen. Is uw wagenpark aan vervanging toe? Is er schade gereden met de bedrijfsauto, of is deze afgekeurd? Of is het bedrijf opgehouden te bestaan? Als u om wat voor reden dan ook de bedrijfswagen verkopen wilt kunnen wij u snel en volledig ontzorgen. Met een eerlijke vergoeding, gratis ophaalservice en stopzetten van autoverzekering en wegenbelasting.

Alle typen bedrijfsauto’s verkopen

Wij werken samen met partners die geïnteresseerd zijn in alle soorten bedrijfswagens. Is uw bedrijfsauto een personenauto, bestelwagen, bus of bestelbus of een groter voertuig? Ongeacht merk, type, bouwjaar kunt u bij ons terecht.Ook als de conditie van de auto niet zo best meer is. Ook een afgekeurde bedrijfsauto verkopen is mogelijk. Wij werken immers ook samen met autosloperijen die deze willen afnemen voor een nette prijs.

Bedrijfsauto verkopen binnen 2 uur | Eigen Ophaal Service

U kunt zeven dagen in de week bij ons terecht voor de verkoop van de bedrijfswagen. U hoeft daarvoor dus zelf niet op zoek naar een inkoper, een transportbedrijf en/of een autosloperij bedrijf.

§  Neem contact met ons op via 085-0471797 en we spreken direct een vergoeding voor de bedrijfsauto af

§  Onze ophaalservice is in heel Nederland actief en komt de bedrijfsauto ophalen binnen 24 uur

§  U krijgt direct uw vergoeding overhandigd door de chauffeur en ontvang daarbij het vrijwaringsbewijs om de verzekering op te zeggen

§  We melden de auto af voor de wegenbelasting

Betrouwbaar en discreet

Zo bent u met één telefoontje binnen een dag af van het voertuig dat u in de weg stond. Zonder kosten en geregel, en tegen een vergoeding bovendien

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie