Gratis Auto Taxeren En Verkopen

1. Auto gratis laten taxeren

De eerste stap bij het verkopen van uw auto is het laten bepalen van de waarde ervan. Dit doet u door het taxatieformulier in te vullen en vervolgens op de knop te drukken. Als u ook nog enkele foto’s toevoegt komt uw aanvraag vanzelf bij ons binnen, waarna we direct voor u aan de slag gaan. We analyseren de staat van de auto, eventuele defecten en kijken naar de dagwaarde. Aan de hand van al deze factoren bepalen we de waarde en brengen wij ons bod uit.

2. Bod ontvangen en akkoord gaan

Binnen een uur ontvangt u ons bod in uw mailbox. Nu is het aan u: gaat u akkoord of denkt u er liever eerst nog even goed over na? Ons bod blijft in ieder geval geldig, dus u kunt altijd op een later moment ook nog beslissen aan ons te verkopen (zorg dan wel dat de auto nog in dezelfde staat is). Door simpelweg te reageren op onze email kunt u de deal bevestigen.

3. Geld ontvangen en afspraak ophaaldienst

Na akkoord zorgen wij dat het afgesproken bedrag direct op uw rekening wordt bijgeschreven. Afhankelijk van uw bank heeft u dus vaak binnen een dag al het geld in bezit! Heeft u toch liever contant? Dan betalen we u tijdens het ophalen. Vervolgens maken we graag een afspraak voor het ophalen van uw auto, zodat u kunt aangeven wanneer het voor u uitkomt.

4. Gratis ophaaldienst in Nederland en België

Tot slot halen we uw auto gratis bij u thuis op. Dit kan zoals gezegd door heel Nederland en België. Voordat we uw auto opladen, zorgen we dat al het papierwerk netjes in orde is. Zo krijgt u van ons een getekende verkoopovereenkomst en zorgen wij voor de vrijwaring (in NL).

Aarzel dan niet om uw wagen gratis te laten taxeren. Binnen een uur krijgt u van ons een eerlijk en gegarandeerd bod in uw mailbox, en bij akkoord maken wij het afgesproken bedrag direct over op uw bankrekening. Enkele dagen later halen we de wagen dan gratis bij u thuis op. Heeft u nog vraag over de onze auto opkoop dienst of wilt u meer weten? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Wij helpen u met plezier.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie