✅WhatsApp Service: 0612408016✅

Snel en veilig uw auto verkopen en binnen een dag het geld krijgen. Dát is onze auto inkoop service. Wij zijn dus geen veiling of tussenpersoon, maar kopen auto’s direct met ons eigen geld, ook wanneer deze schade of problemen heeft. U hoeft dus nergens op te wachten en krijgt direct een eerlijk bedrag voor uw gebruikte auto, in heel Nederland en België. Meld uw auto gratis en vrijblijvend aan voor taxatie en profiteer van:

  • Direct een eerlijk bedrag voor uw auto
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaalservice bij u thuis
  • Standaard hoge prijs, dankzij internationaal netwerk
  • Ook inkoop schadewagens of zonder keuring (APK)
  • Direct uw auto verkopen zonder gedoe

Om nu direct gebruik te maken van onze auto inkoop service vult u simpelweg het formulier in. Binnen enkele uren ontvangt u dan een bod en binnen enkele dagen staat u met het geld in handen. De auto nemen we voor u mee. Zo heeft u direct plaats en geld voor een mooie nieuwe auto.

Auto Inkoop Site

Een tweedehands auto verkopen gaat bij ons bedrijf heel eenvoudig. U doorloopt simpelweg de volgende vier stappen:

  • Laat uw wagen gratis taxeren
  • Ontvang ons bod en accepteer
  • Ontvang geld en afspraak voor ophaaldienst
  • Gratis ophaalservice

✅Stap 1: Wat is mijn auto waard? Gratis taxatie

Voordat u besluit uw auto aan ons te verkopen, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is. Daarom taxeren wij uw auto. Dit gebeurt op afstand en is 100% gratis en vrijblijvend. Vul simpelweg de gegevens in over uw tweedehands auto en vergeet alstublieft ook niet eventuele schade te vermelden. Aan de hand van uw informatie kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van de auto bepalen. Hier maken wij vervolgens een rapport van, wat u (meestal binnen een uur) in de mail krijgt.

✅Stap 2: Accepteer ons bod

Bent u tevreden met ons bod? Beantwoord dan simpelweg onze mail met een akkoord en dan is uw auto direct verkocht! Bent u niet helemaal tevreden en denkt u bij een andere inkoper een hoger bedrag te kunnen krijgen? Geen probleem, ons bod blijft staan! U hoeft dus niet direct akkoord te gaan, dat kan ook een paar dagen later.

✅Stap 3: Geld ontvangen en afspraak voor ophaalservice

Bent u akkoord gegaan? Dan maken wij zo snel mogelijk het afgesproken bedrag over op uw rekening. Heeft u liever contant geld? Dan krijgt u dat wanneer we de auto bij u thuis komen ophalen. Wanneer komt dit u uit? Laat het ons weten en we zorgen dat we er staan met onze oplegger!

✅Stap 4: Gratis ophaaldienst | 100 % Gratis

Op het afgesproken tijdstip staan wij voor de deur bij u om uw auto op te halen. Voordat we de auto op onze oplegger zetten, zorgen we dat alles in orde is. U krijgt eventueel nog uw cashgeld en we maken de papieren (verkoopcontract en vrijwaring auto) in orde. Pas als alles in orde is, en u bent te tevreden, laden we de auto op en krijgt deze een nieuw leven.

Auto Inkoop Dienst Zonder Extra Kosten

Heeft u ook zo’n hekel aan allerlei verborgen kosten? Transactiekosten, administratiekosten, servicekosten, overdrachtskosten: wij krijgen er spontaan migraine van. Daarom zult u bij ons niets van dat aantreffen. Het bedrag dat wij bieden voor uw auto, is ook echt de prijs die wij betalen.

Daar wordt niets van afgetrokken, ook niet voor taxatie of de ophaal door heel de Benelux. En ook niet voor de vrijwaring en de verkoopovereenkomst: ook deze krijgt u gratis van ons.

Opkoper Van Defecte Auto's | Schadeauto Of MotorschadeWij zijn ook opkopers van defecte auto’s. Dit betekent dat ook auto’s met problemen en schadeauto’s welkom zijn bij ons. Kijk voor een schadeauto verkopen ook eens hier.
Dus heeft uw auto schade opgelopen bij een ongeval? Zijn er technische problemen zoals motorschade of problemen met de versnellingsbak? Is auto niet door de keuring gekomen? Of is de auto versleten door een hoge kilometerstand? Dan hoeft deze helemaal niet altijd naar de sloop! U verkoopt uw wagen in dat geval even snel en eenvoudig als een prima lopende auto. Ook de taxatie en ophaaldienst zijn even duur. Die zijn namelijk ook 100% gratis.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie