Autosloperij in Amsterdam

Bent u op zoek naar een autosloperij in Amsterdam? Wij zijn de ideale partner om zaken mee te doen. Als u het formulier invult op de website doen wij snel een eerlijk bod. Wij werken intensief samen met grote autosloperijen die beschikken over een groot netwerk. Zij kunnen uw auto demonteren en onderdelen weer gebruiken of doorverkopen. De sloperij die het hoogste bod uitbrengt op uw auto, mag dit ook bij u doen. Als u akkoord gaat met dit bod, wordt de sloopauto in veel gevallen dezelfde dag nog gratis bij u opgehaald. U ontvangt contant uw geld en het vrijwaringsbewijs.
 

Autosloop in Amsterdam dichtbij en betrouwbaar

Of u nu in Osdorp, Duivendracht of in Oud-Zuid woont, wij halen sloopauto’s in heel Amsterdam op en doen dit gratis. Dit ophalen gebeurt door een betrouwbare autosloop die uw auto in Amsterdam ophaalt. Wij hebben alle autosloperijen waarmee wij samenwerken gescreend. Daarnaast moeten alle autosloperijen in Nederland voldoen aan strenge regelgeving. Met het oog op duurzaamheid en het milieu worden auto’s tegenwoordig zoveel mogelijk gedemonteerd en worden bruikbare onderdelen weer hergebruikt in andere auto’s. Hiermee ontvangt u bij ons niet alleen een goede prijs, ook krijgt u van ons de garantie dat uw auto op een duurzame manier wordt verwerkt.

Gratis sloopauto op laten halen in Amsterdam

Is uw auto niet meer door de APK gekomen? Zwaar ongeluk gehad en is uw auto total loss verklaard? Dat betekent feitelijk dat u in het bezit bent van een sloopauto. Hou er wel rekening mee dat de kosten ook voor een sloopauto gewoon doorgaan. Bijvoorbeeld de verzekeringskosten en de motorrijtuigenbelasting gaan gewoon door. Deze worden pas stopgezet als u het vrijwaringsbewijs kunt overleggen. Als wij uw auto ophalen krijgt u bij ons direct u geld en het vrijwaringsbewijs. Hiermee kunt u dezelfde dag nog deze kosten stopzetten.

Snel en betrouwbaar zaken doen met autosloop in Amsterdam

Staat uw sloopauto in Bos en Lommer of in de Watergraafsmeer? In het Centrum? Wij halen uw auto gratis op, ongeacht waar deze staat in Amsterdam. Autoverkoopplan.nl is een partij waar u prettig zaken mee kunt doen. U vult het formulier in op de website en krijgt van de autosloperij die het meeste voor uw auto over heeft een bod. Gaat u akkoord, dan zal deze autosloperij contact met u opnemen om de auto, vaak dezelfde dag nog, op te halen. U krijgt direct uw geld, het vrijwaringsbewijs en u bent van uw sloopauto af. Snel en betrouwbaar geregeld.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie