Gratis & snel je auto verkopen in 3 stappen

Je auto verkoop je niet elke dag. Wij begrijpen dat en helpen je daarom om jouw auto gratis te verkopen. Op een eenvoudige manier, binnen 2 uur en uiteraard voor een uitstekende prijs. Het werkt als volgt:

1. Ontvang binnen 2 uur geheel gratis en vrijblijvend een bod

Op basis van de informatie die je hebt ingevoerd op de website zullen wij, gratis en geheel vrijblijvend, een bod doen op jouw auto. Je ontvangt dit bod binnen 2 uur. Het bod op jouw auto is drie dagen geldig. Via een e-mail kun je gemakkelijk aangeven of je akkoord gaat met het voorgestelde bod.

2. Maak een afspraak met één van onze specialisten

Wanneer je akkoord gaat met het bod zullen we een afspraak maken om de auto verkoop af te ronden. Bij deze afspraak wordt de auto gemakkelijk en snel door één van onze specialisten nagelopen. Heb je weinig tijd en wil je geen extra kilometers maken voor een afspraak? Geen probleem! Wij komen de auto gewoon bij je thuis ophalen.

3. Afronding

Tot slot zullen we de auto ter plaatse overschrijven en het geld direct naar je bankrekening overmaken. Indien gewenst kunnen we het bedrag ook contant overhandigen, afhankelijk van jouw voorkeur. We schudden elkaar de hand en toetsen jouw tevredenheid, bedankt!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie