Gratis auto verkopen

Wil je gratis en op een snelle manier je auto verkopen? Dat kan op vele manieren maar de snelste en meest betrouwbare optie is om je auto aan te melden op Autoverkoopplan.nl. Er zijn vele auto verkoop sites maar Autoverkoopplan.nl is de enige met de allerhoogste klanttevredenheid.

Hoe werkt het?

Wanneer je het kenteken van je auto invoert op onze website wordt je auto aangemeld op onze interne veiling. Omschrijf je auto goed mogelijk en voeg een aantal foto’s toe zodat onze taxateurs een goed en realistisch beeld hebben van de staat van je auto. Zodra je deze taxatieprocedure hebt afgerond ontvang je binnen 2 uur een gegarandeerd bod.

“Binnen een paar dagen was de verkoop van mijn auto een feit.”

Dit bod kun je uiteraard afwijzen of accepteren. In het geval dat je ons bod accepteert nemen wij op korte termijn contact met je op om een afspraak voor de overdracht in te plannen. Tijdens de overdracht voeren wij een eindinspectie uit of de daadwerkelijke staat van de auto overeenkomt met het door jou ingevulde taxatieformulier. Hierna wordt de auto ter plekke gevrijwaard en het geld overgemaakt op je bankrekening of desgewenst contant voldaan.

Gratis via internet verkopen

Je auto gratis online verkopen via internet is zolang niet meer zo vanzelfsprekend als dit tot voor kort nog was. Adverteren op een online marktplaats is natuurlijk erg populair. Maar wanneer je een advertentie plaatst op dit soort sites kost dit al snel € 25,–. De vraag is dan ook nog wanneer je auto wordt verkocht, tegen welke prijs en aan wie. Het kan kort maar ook lang duren, voor de gewenste vraagprijs of ver daaronder en je krijgt onbekende mensen over de vloer. En wat doe je wanneer je de auto hebt op een marktplaats hebt verkocht aan een andere particulier en deze komt na een week bij je terug met een mankement? Hier lees je meer over de voor- en nadelen van particulier auto verkopen.

 

Voordelen ten opzichte van andere auto verkoop sites

Er zijn natuurlijk ook meerdere auto verkoop sites naast Autoverkoopplan.nl. Waarom kiezen voor ons? Wanneer je een auto verkoopt via Autoverkoopplan.nl weet je met wie je zaken doet, is betrouwbaar, je krijgt direct je geld en de vrijwaring. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van onze populaire ophaalservice.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie