Geld voor sloopauto

Uw schadeauto is geld waard. Door te bellen met Auto Verkoop Plan of het online formulier in te vullen, kunnen onze medewerkers kijken of uw schadeauto nog waarde heeft. De waarde van uw schadeauto wordt door de medewerkers telefonisch bepaald door middel van het merk, bouwjaar en de staat van de auto. Als u akkoord gaat met het afgesproken bedrag halen wij uw schadeauto binnen 24 uur gratis bij u thuis op.

Direct geld

Wij betalen altijd het afgesproken bedrag contant aan u uit. Als u het liever overgemaakt wilt hebben is dat door van middel telefonische overboeking ook mogelijk. U krijgt geld voor uw schadeauto en het  vrijwaringsbewijs voor de auto direct van de chauffeur ter plaatse.

Door middel van een telefonische vrijwaring is u auto gelijk van u naam af. U betaald dan geen wegenbelasting meer. Met de vrijwaring kunt u ook gelijk de verzekering van de auto stopzetten. Dit is belangrijk daar u anders de kans loopt dat u moet betalen voor een nieuwe verzekeringstermijn. Bij ons telt afspraak is afspraak!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie